OVO JE BOKSER I RIJALITI UČESNIK UHAPŠEN SA POLICAJCEM: Bio član Levijatana, pa počeo da radi za Džonija sa Vračara
Marko Cvetićanin, Foto: Printscreen/Pink

evo šta je radio

OVO JE BOKSER I RIJALITI UČESNIK UHAPŠEN SA POLICAJCEM: Bio član Levijatana, pa počeo da radi za Džonija sa Vračara

Cvetićanin je bivši bokser koji je u žižu javnosti došao krajem 2019. godine

Objavljeno:

Marko Cvetićanin, bokser koji je poznat javnosti i kao nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga" uhapšen je danas sa policajcem Nikolom Đ. zbog sumnje da su proveravali službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao "Vračarci".

Cvetićanin je bivši bokser koji je u žižu javnosti došao krajem 2019. godine kada je izboden u jednom beogradskom klubu, a inače je i ranije bio poznat kao statista u mnogim spotovima poznatih pevačica.

Marko Cvetićanin
Marko Cvetićaninfoto: Printscreen/facebook

Tako je i dovođen u vezu sa pevačicom Barbarom Bobak za koju se spekulisalo da su u vezi, ali je on ove navode demantovao i istakao da su samo prijatelji.

- Zaista smo samo prijatelji, pa rekao bih javno da ima nešto više između nas, nema od čega da se krijem, ne plašim se ja nikoga, ni Darka Lazića, ali stvarno smo drugovi - rekao je Marko svojevremeno za Kurir.

On je bio i član grupe Levijatan pre nego što je ušao u rijaliti.

Podsetimo, sumnja se da je Marko od Nikole Đ. zatražio da izvrši provere u Jedinstvenom informacionom sistemu MUP-a Srbije, za konkretno vozilo, koje je inače za policijsko službeno vozilo, a što je Nikola Đ. i učinio, i nakon provera dostavio podatke Marku, a on ih prosledio trećem licu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.