OTAC ZORANA MARJANOVIĆA NIKAD NIJE ŽELEO DA SVEDOČI: Tajnu je sa sobom odneo u grob
Vladimir Marjanović, Foto: Stefan Jokić

VLADIMIR MARJANOVIĆ

OTAC ZORANA MARJANOVIĆA NIKAD NIJE ŽELEO DA SVEDOČI: Tajnu je sa sobom odneo u grob

Vladimir je 2015. godine imao prvi infarkt i tada mu je urađen stent

Objavljeno:

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, kome se sudi zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, preminuo je u septembru nakon srčanog udara.

Odbio da svedoči

Vladimir je 2015. godine imao prvi infarkt i tada mu je urađen stent.

Konstantovano mu je veliko oštećenje srca, zbog čega se otežano kretao i imao povremena gušenja.

Pevačica Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, a od tada niko za njenu smrt nije odgovarao. Osumnjičenih za ovaj svirepi zločin punih godinu i po dana nije bilo, da bi 16. septembra kasno uveče, ispred kuće u Borči, a nakon što je izašao iz jednog rijaliti programa, bio uhapšen pevačicin suprug Zoran Marjanović. Njemu se na teret krivičnom prijavom stavljalo da je izvršio teško ubistvo na podmukao način, a nakon što je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izneo odbranu u kojoj je negirao da je odgovoran za smrt supruge, njemu je određen pritvor.

Tada je započeta istraga Tužilaštva koja je trebalo da potvrdi osnovane sumnje koje su iznesene u krivičnoj prijavi protiv Marjanovića, a tokom koje je saslušano 14 svedoka poznanika, članova porodice, prijatelja ubijene Jelene i njenog supruga.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Odbio da svedoči

Podsetimo, Vladimir Marjanović je 2017. godine iskoristio svoje pravo i odbio da svedoči protiv najužeg člana porodice. Isto je učinio i Zoranov brat Miloš Marjanović.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.