ZORAN MARJANOVIĆ U DRUŠTVU ATRAKTIVNE CRNKE: Izašao iz kuće u Borči, ovako se opušta pred suđenje života! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić

uskoro počinje

ZORAN MARJANOVIĆ U DRUŠTVU ATRAKTIVNE CRNKE: Izašao iz kuće u Borči, ovako se opušta pred suđenje života! (FOTO)

Ostalo je još nekih sat vremena do suđenja, a Zoran Marjanović opušteno ispija kafu u društvu, pored njega nalazi se i atraktivna crnka

Objavljeno:

Viši sud u Beogradu danas će izreći presudu kompozitoru Zoranu Marjanoviću (43), koji je optužen da je na svirep način 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu (33) na nasipu u Borči.

Tužilaštvo tvrdi da je Zoranova krivica dokazana i traži da mu se izrekne 40 godina robije, dok Marjanovićeva odbrana smatra da on treba iz suda da izađe kao slobodan čovek.

Ostalo je još nekih sat vremena do suđenja, a Zoran Marjanović opušteno ispija kafu u društvu, pored njega nalazi se i atraktivna crnka

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, stav tužioca jeste da je Zoran izvršio zločin, dok odbrana tvrdi suprotno. Ukoliko bude osuđen zahtev tužilaštva jeste da mu se odmah odredi pritvor .

Tokom suđenja tužilac Višeg javnog tužilaštva predočio je niz optužbi na račun Zorana Marjanovića.

Majka Jelene Markjanović do danas nije dočekala pravdu, možda će posle ove presude njenoj duši biti malo lakše.

- Jelena i Zoran su bili zajedno od njene 17. godine. Bio je njena prva i jedina ljubav. Ne mogu da grešim dušu i da ostanem ravnodušna prema lošim natpisima o njemu. Mnogo su se voleli i u njihovom braku, koliko ja znam, nije bilo problema. Ona je meni pričala sve tajne i nikada mi se nije požalila na njega, na njihov brak, nikad nije rekla da ne može više s njim.

- On je bio njen prijatelj, suprug, stilista, frizer. Zajedno su radili u studiju, sarađivali, pisali pesme. Pratio ju je na nastupe, trudio se da ispoštuje novinare, emisije - ovako je govorila Jelenina majka Zorica.

ZORICA O MARJANOVIĆIMA

- I ove optužbe protiv Marjanovića ne mogu tako lako da gledam. Ona je živela u toj porodici i ja kao majka ne želim i neću da poverujem u optužbe da je neko od njih potencijalni ubica. Od kada su ubili Jelenu, sa Marjanovićima sam bliža nego dok je moja ćerka bila živa. I pre ubistva smo se viđali, pili kafu, sedeli kod njih u studiju - rekla je tada Zorica.

1 / 19 Foto: Nebojša Mandić

Kada su je novinari pitali zašto se ne obrati Jeleninoj svekrvi oko zdravstvene pomoći, s obzirom na to da je poznata po tome, Zorica je odgovorila:

- Ne bih ja sada da joj smetam... Pogotovo kada su joj oduzete te neke njene stvari (ikone, slike svetaca), pa neće sad da radi. Ja verujem da ona može da leči ljude, ali ne bih da joj stajem na muku. Lečila je ona mnoge i mnogima je ranije pomogla. Nisam kod nje ranije išla.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.