STARI SRPSKI OBIČAJ - PRAVLJENJE ZALIHA! Vozači noćas TOČILI BENZIN KAO LUDI, ogromni redovi na pumpama i JUTROS
Ilustracija, Foto: Printskrin Moj Beograd, Dragana Udovičić

AU!

STARI SRPSKI OBIČAJ - PRAVLJENJE ZALIHA! Vozači noćas TOČILI BENZIN KAO LUDI, ogromni redovi na pumpama i JUTROS

Nakon informacija da je prodaja goriva ograničena na samo 20 litara i da je istovremeno zabranjeno sipanje evrodizela u kanistere i bidone, stiglo je i zvanično saopštenje iz kompanije NIS

Objavljeno: 10:43h

Na benzinskim pumpama širom Srbije, sinoć su se stvorili veliki redovi građana koji su pohrlili da napune svoje rezervoare zbog informacija o ograničenju goriva koje kruže društvenim mrežama!

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Nakon informacija da je prodaja goriva ograničena na samo 20 litara i da je istovremeno zabranjeno sipanje evrodizela u kanistere i bidone, stiglo je i zvanično saopštenje iz kompanije NIS.

Snabdevenost lanca benzinskih stanica kompanije NIS je redovna i ne postoje ograničenja kada je reč o kupovini goriva, saopštila je Naftna industrija Srbije, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile informacije o navodno ograničenim količinama prilikom kupovine naftnih derivata.

Naftna industrija Srbije saopštila je da je snabdevenost lanca benzinskih stanica redovna i da Rafinerija nafte Pančevo radi u normalnom režimu rada i na tržište isporučuje sve neophodne naftne derivate bez ikakvog zastoja.

Međutim, u komentarima ispod fotografija i sinamaka sa pumpi građani tvrde da je sipanje goriva biilo ograničeno na 20 litara i pitaju se zbog čega je to tako?

- Pumpe su dobile obaveštenja da nema više sipanja u kante

- Objasnite nam onda zabranu sipanja više od 20 litara.

- Knez Petrol ima ograničenje 20l

- Može samo 20l da se sipa

- Na Nis/Gasprom nema tih restrikcija

- Zasto su ljudi debili??? Isto se desilo na početku korone, kad je neko pustio buvu pa su 2 dana ovako bili redovi....

- AKO AKO bolje sad da se natoče nego da nama koji radimo noćne na pumpama dolaze u pola tri ujutru ili oko trojke sa ni Dobro Vece ni Dobro jutro samo kaže benzin dizel 500-700din došo covek ujutru u 3 sata da sipa 700 din goriva Bože ti Sakloni i pomozi..., samo su neki od komentara građana na novonastalu situaciju.

Takodje, sinoć su velike gužve na benzinskim pumpama u S. Makedoniji. I na benzinskim pumpama u Sarajevu večeras su zabeležene velike gužve. Kako su kazali pojedni građani, požurili su da napune rezervoar jer se boje da će cene goriva porasti.

Iste scene se mogu videti i u Novom Sadu, od ranog jutra, a mi se samo pitamo jedno, pa da li ste vi normalni?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.