Oglasio se Vučić o prodaji Komercijalne Banke! OVO JE NJEGOVO OBJAŠNJENJE
Vučić o prodaji Komercijalne Banke, Foto: BETA/Dimitrije Goll

JASAN

Oglasio se Vučić o prodaji Komercijalne Banke! OVO JE NJEGOVO OBJAŠNJENJE

Vučić je istakao da postoji srpska banka, a to je banka Poštanska štedionica i da bi bilo dobro da država osnaži tu banku

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Komercijalna banaka prodata u pravom trenutku, kao i da je razmišljao da li ju je možda trebalo zadržati, ali da su ga stručni ljudi ubedili da je Srbija upravljala nekim bankama i da je uništila sve banke kojima je upravljala.

On je novinarima posle otvaranja hotela Mona Plaza rekao da bi vrednost Komercijalne banke samo padala, da je prodata za veću cenu od očekivane i da su računali da će cena biti 60 do 70 miliona evra niža od naplaćene i da je sada bio pravi momenat za prodaju banke.

Vučić je istakao da postoji srpska banka, a to je banka Poštanska štedionica i da bi bilo dobro da država osnaži tu banku.

On je rekao da je Srbija platila "put opciju" od 250 miliona evra posle pregovora sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) i da je "put opcija" bila nabolja očekivana.

Upitan o kritikama opozicije zbog prodaje Komercijalne banke, Vučić je rekao da mu se čini da su neki "promašili vek" u kojem žive i da ga kritikuju oni koji su rasprodali sve banke, cementare i Naftnu industriju Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/FoNet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.