KUPANJE U NIŠU TRI PUTA JEFTINIJE NEGO U BEOGRADU: Ovo su cene ulaznica za BAZENE u Srbiji!
Počela je sezona kupanja na bazenima, Foto: Zorana Jevtić /Ilustracija

osveženje

KUPANJE U NIŠU TRI PUTA JEFTINIJE NEGO U BEOGRADU: Ovo su cene ulaznica za BAZENE u Srbiji!

Za jedan dan kupanja u Svljigu potrebno je 100 dinara

Objavljeno:

Tropski talas koji je zahvatio Srbiju ovih dana napunio je kupališta i bazene širom zemlje.

Međutim, rashlađivanje kraj bazena ne košta svuda isto. Kada se uporede cene ulaznica uočljivo je da je kupanje na bazenima u Beogradu višestruko skuplje nego u drugim mestima.

Za jedan dan kupanja u Svljigu potrebno je 100 dinara, dok je u Novom Sadu i Beogradu potrebno i do 350, odnosno 400 dinara.

foto: Zorana Jevtić

BEOGRAD - Za kupanje na prestoničkim bazenima potrebno je izdvojiti u proseku od 250 do 400 dinara. Ranoranioci, koji u u periodu od 6 do 9.30 dođu na bazen po ceni od 400 dinara osim ulaznice, dobiće kafu i ležaljku. Noćno kupanje je po istoj ceni. Nude se i takozvane porodične ulaznice. Zanimljivo je da je za porodice koje žive na Novom Beogradu, ulaz besplatan.

VRBAS-CRVENKA - Na otvorenim bazenima u Vrbasu cena ulaznice je 150 dinara, a omogućen je popust kupovinom kompleta od 15 karata za 1.800 dinara. Za studente, penzionere, ratne veterane i ratne vojne invalide karta je 130 dinara. Deci do sedam godina ulaz se ne naplaćuje. Na bazenu u Crvenki ulaznica košta 130 dinara, a moguće je kupiti kartu za celu kupališnu sezonu po ceni od 3.250 dinara. Za decu do sedam godina ulaz je besplatan.

KIKINDA - Cena na otvorenim bazenima u Kikindi i Banatskom Velikom Selu za odrasle staje 200 dinara, za decu do 15 godina 150, dok je ulazak za mališane do pet godina besplatan. Za bazene u Kikindi mogu se kupiti i sezonske karte - 50 ulazaka je 4.500 dinara, a za 25 ulazaka 3.000 dinara.

foto: Dragana Udovičić

ZRENJANIN - Cena ulaza na gradski bazen u Zrenjaninu je 200 dinara za odrasle i 120 za decu, uz napomenu da vukovci uz đačku knjižicu imaju besplatan ulaz, kao i sva deca sportisti koji aktivno treniraju u nekom sportskom klubu.

NOVI SAD - Dnevna ulaznica za bazen "Spensa" košta 350 dinara, dok deca do 12 godina plaćaju 250, a iste su cene ulaska na bazene "Sajmište".

Polumesečna propusnica za te bazene je 1.100 dinara, mesečna 2.200, a za tri meseca košta 5.500 dinara. Za studente i penzionere, ulaz je 130 dinara.

SMEDEREVO - Na gradskom bazenu u Smederevu, cena ulaznice za dnevno i noćno kupanje je 200 dinara. Za najam dve ležaljke i suncobrana, treba izdvojiti još 250 dinara.

KRAGUJEVAC - Cena celodnevne karte na otvorenim bazenima u Kragujevcu iznosi 200 dinara, a za posetioce koji dolaze od 16 sati karta košta sto dinara. Za jutarnji termin na zatvorenom bazenu, od 6 do 9.30, karta iznosi 150 dinara, dok za kupanje u preostala dva termina treba izdvojiti 200 dinara.

SVILAJNAC - Za kupanje na svilajnačkim bazenima odrasli treba da izdvoje 200 dinara, a korisnici "svilajnačke kartice" upola manje.

ĆUPRIJA - Celodnevna ulaznica na gradskom bazenu u Ćupriji košta 200 dinara, ko dođe posle 15 sati platiće upola manje, dok je za decu do 10 godina kupanje besplatno.

RNjAČKA BANjA - Za Olimpijski bazen u Vrnjačkoj Banji cena ulaznice iznosi 200 dinara.

UŽICE - Za dnevnu ulaznicu na gradskom bazenu u Užicu potrebno je izdvojiti 250 dinara u prepodnevnim i 200 dinara u popodnevnim časovima. Deca do sedam godina kartu plaćaju svega 100 dinara. Mesečna karta košta 3.000 dinara, a za studente, đake i penzionere je jeftinija i košta 2.400 dinara.

POŽAREVAC - Građani Požarevca tokom leta mogu da se rashlade na gradskom bazenu, u krugu Sportskog centra, za koji dnevna ulaznica košta 150 dinara.

foto: Zorana Jevtić /Ilustracija

NIŠ - Kupanje u bazenima ma u Nišu i okolini kreće se od 100 dinara, koliko košta ulaznica za bazen u Svrljigu, pa do 300 dinara koliko je ulaznica na kompleksu bazena "Čair". Posle 17 časova ulaz je 200 dinara. Jeftinije kupanje je na vrežinskom bazenu, gde je cena ulaznice 150 dinara.

PARAĆIN - Na opštinskim zatvorenim bazenima karta za odrasle košta svega 160 dinara, za decu 110, a postoji i porodični popust.

VRANJE - Nekoliko bazena u Pčinjskom okrugu počela su sa radom sredinom juna. Cene ulaznica su i na privatnom i na bazenu 200 dinara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.