JOŠ JEDNA PLJUVAČINA MIROLJUBA PETROVIĆA PO SIROTINJI: Dobro poslušajte šta priča ovaj čovek (VIDEO)
Miroljub Petrović, Foto: Printscreen/Youtube/Miroljub Petrović

haos

JOŠ JEDNA PLJUVAČINA MIROLJUBA PETROVIĆA PO SIROTINJI: Dobro poslušajte šta priča ovaj čovek (VIDEO)

Ne prestaje da šokira i zasmejava naciju 

Objavljeno: 15.06.2019. 10:48h
  • 17

Nadrilekar, Miroljub Petrović, ne prestaje da šokira i zasmejava naciju svojim snimcima. Već neko vreme živi u ubeđenju kako je sjajan bloger. Na Jutjub "kači" snimke gotovo svakodnevno, sa najrazličitijih i najneverovatnijih mesta. Ovog puta progovorio je iz bazena

Nastojao je da prikaže sve benefite života na selu i opovrgne mišljenje o tome kako je seoski život težak, mučan i nezanimljiv. 

- Kažu da smo mi seljaci paćenici, mučenici. Radimo crnu zemlju. Onda govore "beži sine sa zemlje". To je najstrašnija laž. Seljaci žive kao carevi, kao vojvode - kaže Miroljub Petrović iz bazena. 

Dodaje, kako na selu, sezona kupanja traje celu godinu. 

- Imamo otvoreno i zatvoreno kupanje, a imamo i noćno kupanje. Sad je osam sati i počinje noćno kupanje. Imamo i reflektor, koji nam je Bog stvorio, mesec - ozbiljan je Petrović. 

Gradski život, jednosatno putovanje na posao, po Miroljubu Petroviću mučno je i dosadno. Na selu se kako kaže ima više vremena za uživanje i bavljenje pametnim stvarima.

- Malo radimo, više uživamo, imamo mnogo slobodnog vremena. Bavimo se pametnim stvarima, ne blejimo - objašnjava Miroljub Petrović.

Gledaoci i verni pratioci Miroljuba Petrovića nisu ostali uskraćeni ni za pogled koji se pruža iz njegovog bazena, a ni za prikaz i puni doživljaj plastenika u kojima on radi. 

 

Sve u svemu čini se kako se Petrović svakodnevno zabavlja i u dokolici koje ima na pretek, pokušava da "edukuje" svet i otvoreno govori o svojim stavovima. Tako za sve one koji mare i poštuje njegov lik i delo svakodnevno snima videe.  

Iako se Biljana Jovanović u poslednje vreme nekoliko puta oglašavala u javnosti, okrivljujući Miroljuba Petrovića za smrt svoga brata, čini se kako to njega ne uzbuđuje mnogo. Takođe, ne čini se ni potresenim govoreći iz bazena, o noćnom kupanju, seoskom životu i o tome kako "seljaci žive kao carevi, vojvode", iako je policija počela intenzivno da se bavi istragom slučaja "samoprozvani lekar Miroljub Petrović".

U poseldnje vreme možemo i da se zapitamo da li je Miroljub Petrović napustio svoje pozvanje "lekara" i odlučio da od sada bude samo bloger? Kako mu ide sami procenite, a i zaključite da li je tako možda i bolje. 

Bonus video:

(Espreso.rs)

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media