SUTRA IZLAZI SPISAK PENZIONERA KOJI IDU BESPLATNO U BANJU: Nezadovoljni će moći da podnesu PRIGOVORE
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić

PIO FOND

SUTRA IZLAZI SPISAK PENZIONERA KOJI IDU BESPLATNO U BANJU: Nezadovoljni će moći da podnesu PRIGOVORE

Pravo na banjski oporavak o trošku Fonda PIO, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, prevremenih starosnih, invalidskih i porodičnih penzija sa primanjima do 39.850 dinara

Objavljeno:

Rang-lista penzionera koji ispunjavaju uslove za odlazak na besplatnu banjsku rehabilitaciju objavljuje se sutra, a prigovori se mogu podneti nadležnoj komisiji u roku od pet radnih dana, dakle od 4. do 8. marta.

Kako je ranije navedeno iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), komisija je dužna da u roku od pet dana razmotri podnete prigovore, obavesti njihove podnosioce i utvrdi konačnu rang-listu penzionera koji su ostvarili pravo na oporavak.

1 / 7 Foto: Beta/Dragan Gojić

U skladu s tim, konačna rang-lista će biti objavljena 14. marta, nakon čega će uslediti i prvi pozivi korisnicima za upućivanje na oporavak.

Pravo na banjski oporavak o trošku Fonda PIO, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, prevremenih starosnih, invalidskih i porodičnih penzija sa primanjima do 39.850 dinara.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Alo/ Marija Bosiljčić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.