OVO JE DETALJAN VODIČ KAKO DA PLATITE JANUARSKE RAČUNE ZA STRUJU: Postoiji jedna caka kako da dođete i do popusta
Foto: Espreso

LAKO JE

OVO JE DETALJAN VODIČ KAKO DA PLATITE JANUARSKE RAČUNE ZA STRUJU: Postoiji jedna caka kako da dođete i do popusta

Podsetimo, od danas je ponovo moguća naplata računa za struju na šalterima Elektroprivrede Srbije

Objavljeno:

Vršilac dužnosti generalnog direktora Elektroprivrede Srbije Dušan Živković izjavio je Tanjugu da od danas građani mogu da izmire januarske račune za električnu energiju i na blagajnama EPS-a, koje su u potpunosti vraćene u funkciju.

"EPS-ove blagajne koristi manje od petine kupaca električne energije, uglavnom zbog toga što nema provizije", rekao je Živković i podsetio da odnedavno EPS nudi mogućnost zamene papirnog računa elektronskim, čime se ostvaruje popust od 50 dinara.

Kako je rekao, za kratko vreme više od 340.000 korisnika prepoznalo je prednosti portala "Uvid u račun", gde građani mogu da provere stanje svojih brojila, kao i da plate račun i imaju uvid u prethodni period.

"U toku su finalna testiranja mobilne aplikacije koja će uskoro biti dostupna našim kupcima. Verujem da će u skladu sa ponudom novih digitalnih usluga broj korisnika šaltera biti manji iz dana u dan", istakao je Živković.

On je naveoda EPS mesečno štampa 3,4 miliona računa i ocenio da za tim, u eri digitalizacije, zaista nema potrebe.

Živković je pozvao građane da prelaskom na elektronski račun, zajedno sa EPS-om, daju doprinos očuvanju životne sredine.

Podsetimo, od danas je ponovo moguća naplata računa za struju na šalterima Elektroprivrede Srbije. Šalteri nisu radili više od dva meseca zbog hakerskog napada.

Bonus video

04:30

MANJI RAČUN ZA STRUJU NE ODNOSI SE NA OVE STAVKE Direktorka u EPS pojasnila kako da nam račun bude manji

(Espreso/blic/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.