DOŠLI U BANJU U SRBIJI I KAD SU VIDELI RAČUN, ŠOKIRALI SE: Ne, nije ono što ste prvo pomislili
Foto: Printscreen/youtube/Goran Gogin

POGLEDAJTE!

DOŠLI U BANJU U SRBIJI I KAD SU VIDELI RAČUN, ŠOKIRALI SE: Ne, nije ono što ste prvo pomislili

- Očekivali smo i ovde da bude papreno

Objavljeno:

Osim već standardno popularnih planina poput Kopaonika i Zlatibora, tokom minulih prazničnih dana veoma posećena bila je i Vrnjačka Banja, kroz koju je prošlo na hiljade posetilaca.

Uređeno šetalište i mnoštvo sadržaja primamili su goste iz svih delova Srbije, ali ono što je na većinu njih ostavilo pozitivan utisak jesu pristupačne cene.

- Očekivali smo i ovde da bude papreno, pa su nas cene stvarno pozitivno iznenadile. Obična kafa je 100 dinara, espreso kafa 150, a ručak za dvoje nije više od 1.500 dinara. Domaćini su ljubazni i srdačni, konobari takođe. Definitivno ovo je destinacija na koju ćemo se ponovo vratiti, rekao je ekonomista Sreten V. iz Sombora koji je praznike proveo u Vrnjačkoj Banji.

Cene u Vrnjačkoj Banji

Ono što će dodatno doprineti popularizaciji ovog mesta u nekom narednom periodu svakako jeste izgradnja gondole koja će Vrnjačku Banju povezati sa planinom Goč.

Račun
foto: RINA

- To je potrebno svakoj turističkoj destinaciji koja ima potencijal, naročito za skijanje. Mislim da je to pun pogodak i ono što je jako bitno da ugostitelji ostanu pribrani kada su cene u pitanju i da će to biti razlog koji može da potuče konkurenciju kada je u pitanju odmor u Srbiji - dodaje naš sagovornik.

On veruje da i završetak i puštanje u saobraćaj Moravskog koridora Vrnjačku Banju stavlja na prvo mesto kada je u pitanju porodični odmor.

Bonus video

05:05

VRNJAČKA BANJA - BUDUĆA STAZA ZDRAVLJA I ZABAVE U SRBIJI: Preobražaj jedne od najtraženijih turističkih atrakcija u EVROPI!

(Espreso/Rina/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.