PRODAJE SE OGROMAN PLAC U BLOKU 20 NA NOVOM BEOGRADU: EPS daje i građevinsko zemljište i objekte
Zgrada / Ilustracija, Foto: Profimedia

PRODAJA

PRODAJE SE OGROMAN PLAC U BLOKU 20 NA NOVOM BEOGRADU: EPS daje i građevinsko zemljište i objekte

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd ostaje isključivi investitor na TS - ističe se u oglasu

Objavljeno:

Nedugo pošto je prodata godinama zapuštena, nedovršena zgrada Rada, u njenom komšiluku u Bloku 20, Elektroprivreda Srbije ad Beograd i Elektrodistribucija Srbije doo Beograd oglasile su prodaju građevinskog zemljišta na nekoliko katastarskih parcela oivičenih ulicama Vladimira Popovića i Milentija Popovića i Zemunskim putem, kao i nekoliko objekata na tim parcelama i to putem prikupljanja pismenih ponuda za otuđenje nepokretnosti u zajedničkoj svojini.

Reč je konkretno o parcelama čije su površine 5.424, 5.016, 1.741 i 428 m2. Na prodaju su i objekti u izgradnji na predmentnim parcelama - energetsko-poslovni objekat A i B, objekat garaže C, objekat skloništa D i objekat E (koji čine kolsko-pešačka saobraćajnica, parking mesta, slobodne i zajedničke površine).

EPS
EPSfoto: Stefan Jokić

- Iz prodaje se izuzima elektroenergetski deo objekta A, trafostanica 110/10 KV, koja se nalazi u centralnom delu objekta i zauzima etažu podruma, prizemlja i mezanina, sa površinom od 2.601,43 m2, sa pripadajućim ventilacionim kanalima koji se prostiru do krova. Elektrodistribucija Srbije doo Beograd ostaje isključivi investitor na TS - ističe se u oglasu u kome se naglašava da se nepokretnosti prodaju u viđenom stanju, prenosi eKapija.

Početna cena po kojoj se prodaje ova imovina je 48.536.127 EUR

Kako je naglašeno, kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača biće najviša ponuđena cena koja mora biti jednaka sa početnom ili veća od nje.

Rok za podnošenje ponuda je 12. mart.

Bonus video:

02:17

KO IMA PLAC PORED JEZERA, OBOGATIĆE SE! Selo Pavlovci potpuno podeljeno A RAZLIKA U CENI NEKRETNINA NIKAD VEĆA

(Espreso / Blic / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.