STIGLO JE NAJNOVIJE OBAVEŠTENJE KOJE SE TIČE PENZIONERSKIH KARTICA: Penzioneri, obratite pažnju
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić

PIO FOND

STIGLO JE NAJNOVIJE OBAVEŠTENJE KOJE SE TIČE PENZIONERSKIH KARTICA: Penzioneri, obratite pažnju

U planu je potpisivanje pet novih ugovora za penzionere

Objavljeno:

U Filijali RF PIO Novi Sad, krajem novembra, projektu Penzionerska kartica priključilo se još 19 značajnih privrednih subjekata. Direktor Filijale Novi Sad Boris Jevtić potpisao je sporazume sa predstavnicima više apotekarskih i zdravstvenih ustanova, laboratorija, optičarskih radnji, trgovina, kao i sa centrima za tehničke preglede.

Dan ranije, u saradnji sa lokalnom samoupravom, i u Beočinu je organizovana promocija Penzionerske kartice i potpisivanje pet novih sporazuma. Boris Jevtić je potpisao sporazume sa javnim ustanovama Kulturni centar opštine Beočin i Sportski centar „Beočin“, kao i sa tri privatna preduzeća.

Prema rečima direktora Filijale Novi Sad, u ovom gradu i susednim opštinama Beočin, Temerin i Bački Petrovac do sada je potpisano 89 sporazuma koji će omogućiti penzionerima kupovinu po povoljnijim uslovima.

1 / 4 Foto: Nebojša Mandić

– Na osnovu povratnih informacija koje imamo od penzionera, ali i privrednih subjekata koji su ranije potpisali sporazume, svi su jako zadovoljni saradnjom sa Fondom PIO. Kompanije se sada same prijavljuju i žele da se uključe u projekat jer na ovaj način dobijaju stalne mušterije i istovremeno pokazuju da su društveno odgovorne.

Slobodno mogu da kažem da je u planu potpisivanje još pet novih ugovora. S druge strane, i penzioneri su zadovoljni jer smo im obezbedili različite popuste i bar malo smanjili svakodnevne troškove. I dalje se trudimo da osluškujemo njihove potrebe i izađemo im u susret kad god možemo. Neke od sporazuma koje smo sada potpisali inicirali su upravo naši penzioneri.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.