CELO IMANJE SA POGLEDOM NA TARU MENJA ZA POLOVAN AUTO? Oglas ZAINTRIGIRAO Srbe, pogledajte KAKVU nekretninu NUDI
Foto: Facebook Printscreen, Prodaja i kupovina kuća u selima

da li je moguće?

CELO IMANJE SA POGLEDOM NA TARU MENJA ZA POLOVAN AUTO? Oglas ZAINTRIGIRAO Srbe, pogledajte KAKVU nekretninu NUDI

Razno voće zasađeno na imanju, pomoćni objekti

Objavljeno:

"Moguća zamena za auto do 10.000€", glasila je poslednja rečenica u oglasu koji je napravio pomamu na mrežama i Fejsbuk grupama u kojima ljudi svoju dedovinu nude na prodaju, lično - bez posrednika i provizije.

Ta je rečenica bila ključna ali ne i jedina, pošto mnogi ne bi mogli da zamisle da imanje dobiju u zamenu za polovan auto. Vlasnik je zaintrigirao mnoge a u objavi je napisao ovako uz pregršt fotografija kuće, oko kuće i unutar kuće.

Solotuša
foto: Facebook Printscreen, Prodaja i kupovina kuća u selima

"Solotuša Bajina Bašta. Osmatračnica Tarina. Na obroncima planine Tare nalazi se veliko selo Solotuša koje pripada opštini Bajina Bašta. Veliko selo sa asfaltiranim putevima, prelepom prirodom, čistim vazduhom i mirom za odmor duše i tela. Na nadmorskoj visini od 552 m, udaljenom od Beograda 170 km a od hotela Omorika nekih 10 km, selo Solotuša živi svoj život. Seosko imanje udaljeno od glavnog puta 2,5 km (vozi se brdska trka automobila "Reli Tara") i 600m od asfalta odličnim makadamom nalazi se prava stara planinska kuća od 45 kv, sa monofaznom strujom i vodom koja dolazi prirodnim padom...

Solotuša
foto: Facebook Printscreen, Prodaja i kupovina kuća u selima

Kuća se sastoji od dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i dnevnom sobom i kupatilom. Razno voće zasađeno na imanju, pomoćni objekti. Fenomenalni pogled mir i tišina je nešto što se ne može zamisliti nego se mora doživeti!!!

1 / 5 Foto: Facebook Printscreen, Prodaja i kupovina kuća u selima

Solotuša Bajina Bašta, imanje 1,7 hektara, kuća 45 kvadrata, struja monofazna, voda iz bazena prirodnim padom, cena 28.000€, moguća zamena za auto do 10.000€...", napisao je u oglasu koji je jednim delom zbunio zainteresovane jer piše cena 28.000 a onda zamena za auto od 10.000.

Bonus video:

01:42

UMORNI OD GRADSKE GUŽVE? OVDE MOŽETE KUPITI KUĆU SKORO ZA DŽABE! Ekspert za nekretnine: Evo koliko novca morate da izdvojite

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.