PRIJAVILI STE SE ZA PENZIONERSKU KARTICU, ALI VAM JOŠ UVEK NIJE STIGLA: Evo kako da proverite STATUS PRIJAVE
Penzioneri, Foto: Ana Paunković

PENZIONERI

PRIJAVILI STE SE ZA PENZIONERSKU KARTICU, ALI VAM JOŠ UVEK NIJE STIGLA: Evo kako da proverite STATUS PRIJAVE

Na sajtu Fonda postoji mogućnost da penzioneri provere status prijave za Penzionersku karticu

Objavljeno:

Primena Penzionerskih kartica otpočela je 1. oktobra. Većina je već dobila svoje kartice, ali ima i onih koji su se kasnije prijavili, te nisu sigurni kada će ih dobiti i moći da ih koriste.

Svim korisnicima čija je kartica još u izradi, kao i onima koji će se u narednom periodu prijavljivati za dobijanje Penzionerske kartice, Fond PIO je omogućio da im kartica, kao preporučena pošiljka, stigne na kućnu adresu, uz obavezu korisnika da potpiše izjave o saglasnosti i preuzimanju kartice, koje se potom vraćaju Fondu.

Važno je naglasiti da se sve penzionerske kartice koje su već izrađene, nalaze u filijalama, službama i ispostavama Fonda PIO i spremne su za preuzimanje, o čemu korisnike obaveštavaju putem poruka na mobilnim telefonima ili mejlom i njima će kartice biti uručene lično u organizacionoj jedinici Fonda koja bude navedena u obaveštenju.

1 / 7 Foto: Beta/Dragan Gojić

- Svi korisnici koji su podneli prijavu za Penzionersku karticu, svoju karticu će moći da preuzmu u organizacionoj jedinici Fonda koja bude navedena u obaveštenju u SMS poruci, ili će je, ukoliko kartica još nije izrađena, dobiti na kućnu adresu kada bude izrađena.

Na sajtu Fonda postoji mogućnost da korisnici provere status prijave za Penzionersku karticu. Ukoliko je korisnik prijavu pravilno izvršio, dobiće obaveštenje da je prijava podneta i da se čeka na izdavanje penzionerske kartice, a ukoliko prijava nije uspešno obavljena, ili JMBG nije pravilno unet, obaveštenje će glasiti da prijava za Penzionersku karticu nije pronađena za uneti JMBG.

Proveru statusa možete izvršiti putem ovog linka.

Bonus video:

02:16

EVO KAKO DO PENZIONERSKE KARTICE! Stručnjaci otkrili: Prvih 6 meseci besplatno održavanje računa, POPUSTI I DO 60 ODSTO

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.