"ZAPRŠKA JE UPRAVO POSTALA LUKSUZ": Kesica OVOG ZAČINA u Srbiji košta kao KILO MESA, a još je na AKCIJI! (FOTO)
Supermarket, Foto: Printscreen/RTS

i to smo doživeli...

"ZAPRŠKA JE UPRAVO POSTALA LUKSUZ": Kesica OVOG ZAČINA u Srbiji košta kao KILO MESA, a još je na AKCIJI! (FOTO)

Ostaje nam da vidimo da li će se u budućnosti nešto nabolje promeniti ili će nas cena još nekog proizvoda sve ostaviti bez reči

Objavljeno:

Najnovija aktuelna tema ovih dana na društvenim mrežama je iznos koji treba izdvojiti za kesicu aleve paprike od 200 grama. Njena cena je neprijatno iznenadila potrošače, koji taj začin koriste u velikoj meri u svakodnevnom spremanju raznih specijaliteta. Iznos bez akcije doseže neverovatnih 720 dinara.

Na TikToku je osvanuo snimak na kome se vidi cena aleve paprike na akciji, koja iznosi 540 dinara, što je, u najmanju ruku, zapanjilo konzumente iste.

,,Ja sam sada šokirana'', ,,Zaprška je upravo postala luksuz'', ,,Kao da je prave od zlata'', ,,Znači kilogram skuplji od teletine'', ,,Je l' ovo neka greška?'', bili su samo neki od komentara na ovu objavu.

Aleva paprika
Aleva paprikafoto: PRINTSCREEN/TIKTOK

Ovo je sasvim očekivana reakcija ljudi na društvenim mrežama, jer niko ne želi da ostane imun na ovakav skok cena.

Svi su bili saglasni da je cena aleve paprike nedopustiva, a mnogi su se u šali pitali da li je pravljena od mesa, a onda su se nizali i komentari, poput:

,,Znači nisam jedina koja se krsti na cenu paprike'', ,,Cene jače od EU'', ,,Definitivno mi nismo normalni kad kupujemo proizvode po bezobrazno visokim cenama''...

Ostaje nam da vidimo da li će se u budućnosti nešto nabolje promeniti ili će nas cena još nekog proizvoda sve ostaviti bez reči.

Bonus video:

01:29

CENA SVINJETINE ISTA U INOSTRANSTVU I SRBIJI?! Anekta Kurira povodom NAGLOG poskupljenja mesa, ŠOK ODGOVORI GRAĐANA

(Espreso / kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.