GDE PENZIONERI MOGU DA SAZNAJU BUKVALNO SVE O PENZIONERSKIM KARTICAMA? Oglasili se iz PIO fonda
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

PIO FOND

GDE PENZIONERI MOGU DA SAZNAJU BUKVALNO SVE O PENZIONERSKIM KARTICAMA? Oglasili se iz PIO fonda

Na sajtu Fonda PIO i u aplikaciji Penzionerska kartica nalaze se sva obaveštenja sa informacijama gde se sve mogu iskoristiti penzionerske kartice

Objavljeno:

Direktor PIO Fonda Relja Ognjenović i ove srede odgovara na najčešća pitanja u vezi sa penzionerskim karticama.

Danas vas obaveštavam gde možete videti spisak kompanija koje su potpisale sporazum o saradnji u okviru projekta Penzionerska kartica, napisao je on odgovarajući na mnoga pitanja te vrste koja stižu od penzionera koji su svoju karticu već preuzeli.

Spisak privrednih subjekata koji su potpisali sporazum o saradnji u okviru projekta Penzionerska kartica nalazi se na sajtu Fonda PIO i u aplikaciji Penzionerska kartica koja se može besplatno instalirati na svaki mobilni telefon – i na iOS i na android operativni sistem telefona.

Na sajtu Fonda PIO i u aplikaciji Penzionerska kartica nalaze se sva obaveštenja sa informacijama gde se sve mogu iskoristiti penzionerske kartice, koliki su popusti koje kompanije pružaju korisnicima kao i na koje robe i usluge se odnose, precizirao je Ognjenović.

1 / 5 Foto: Beta/Dragan Gojić

Više od 650 kompanija je potpisalo sporazume o davanju popusta penzionerima od 10 do čak 50 odsto.

Među njima su najbrojniji trgovinski lanci, skoro svi veliki i mnogobrojne manje trgovine, apoteke širom Srbije, zdravstveni centri, banje, ustanove kulture, tu su i popusti na gorivo, brojne usluge, kao što su putarina, tehnički pregledi…

U najavi je da će se ovom državno odgovornom projektu pridružiti i druge kompanije sa željom da standard penzionera i na ovaj način, pored povećanja penzija, bude poboljšan.

Kako je koriščenje penzionerske kartice stupilo na snagu 1. oktobra, a prijavljeni broj je ogroman i prijave su još u toku, u dostavu izrađenih kartica uključila se i Pošta Srbije pa će ogroman broj penzionera, umesto dolaska u opštinu ili u PIO fond, svoju karticu dobiti kod kuće i tako će im cela procedura biti znatno olakšana i dostupnija.

Bonus video:

01:48

ZBOG ČEGA PENZIONERI I DALJE RADE I TO NAJTEŽE POSLOVE?

(Espreso / Penzionisani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.