STIŽE NOVA TURA POMOĆI: Evo ko će dobiti 10.000, a ko VIŠE! Prijava do 15. novembra
Novčanik / ilustracija, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

subvencije

STIŽE NOVA TURA POMOĆI: Evo ko će dobiti 10.000, a ko VIŠE! Prijava do 15. novembra

Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 80 odsto od ukupno prihvatljivih troškova investicije

Objavljeno:

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo objavio je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje troškova kontrole i sertifikacije organske proizvodnje u Vojvodini u 2023. godini. Konkurs je otvoren do 15. novembra.

Za realizaciju ovih aktivnosti predviđeno je ukupno milion dinara, a po jednoj prijavi se dodeljuje minimalno 10.000 dinara, a maksimalno 100.000 dinara.

Dinari /ilustracija
Dinari /ilustracijafoto: Profimedia

Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 80 odsto od ukupno prihvatljivih troškova investicije, a prilikom obračuna uzima se vrednost investicije bez poreza na dodatu vrednost (PDV).

Dodaje se da su sredstava koja se dodeljuju namenjena za troškove kontrole i sertifikacije proizvoda dobijenih po metodama organske proizvodnje od ovlašćenih organizacija koje izdaju sertifikat, za organske proizvode u ovoj godini.

Bonus video:

01:27

KADA UKRSTIMO REGISTRE ZNAĆEMO KO OBRAĐUJE, A KO DAJE U ZAKUP! Ministarka poljoprivrede: Subvencije će završiti na PRAVOM MESTU

(Espreso / Informer, Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.