PENZIONERI ĆE IMATI POPUST U 600 KOMPANIJA: Sve DUŽI SPISAK učesnika u akciji "PENZIONERSKA KARTICA"!
Penzioneri / ilustracija, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

podela od 1. oktobra

PENZIONERI ĆE IMATI POPUST U 600 KOMPANIJA: Sve DUŽI SPISAK učesnika u akciji "PENZIONERSKA KARTICA"!

Podela penzionerskih kartica na šalterima Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje već je počela, a penzioneri će kartice moći da koriste od 1. oktobra

Objavljeno:

U okviru akcije Penzionerska kartica, prijavilo se oko 600 kompanija, a Privredna komora Srbije (PKS) se prema rečima njenog predsednika, Marka Čadeža, od početka aktivno uključila u ovu akciju tako što je animirala privredu i organizovala prezentacije programa svojim članicama.

Čadež je za Tanjug rekao da su među prijavljenima u akciji Penzionerske kartice veliki trgovinski lanci koji prodaju prehrambene, zatim proizvode za ličnu i kućnu higijenu i drugu robu široke potrošnje, kao što je elektro-tehnička roba, kućni aparati.

- Za penzionere je veoma važno da su se za ovu akciju, koja će najstarijima doneti niz pogodnosti, prijavile i zdravstvene ustanove, klinike, bolnice, stomatološke i oftalmološke ordinacije, medicinske laboratorije, prodavnice specijalizovanih ortopedskih pomagala, kao i apoteke - rekao je Čadež i dodao da se, sudeći po do sada iskazanom interesovanju, očekuje učešće oko 1.000 apoteka u zemlji.

Prijavljivanje za penzionerske kartice
Prijavljivanje za penzionerske karticefoto: Nenad Kostić

Prema njegovim rečima, spremnost da svoje robe i usluge penzionerima ponude po nižim cenama iskazale su i turističke agencije, hotelsko turistički objekti i odmarališta, sportsko- rekreativni, agencije za prevoz putnika, agencija za nekretnine, ustanove kulture, kao i zanatske radnje, kao što su frizerske, obućarske, auto i servisi za tehničke preglede.

- Sadašnji spisak sigurno neće biti i konačan, jer očekujem da će se prijaviti još firmi. Vlada Srbije je ta koja sprovodi ovu akciju, a ono što mi možemo jeste da razgovaramo sa kompanijama u želji da omogućimo najstarijim sugrađanima koji imaju manja primanja da kroz pogodnosti koje im Penzionerska kartica omogućava dođu do više proizvoda i usluga - rekao je Čadež.

Podela penzionerskih kartica na šalterima Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje već je počela, a penzioneri će kartice moći da koriste od 1. oktobra.

Bonus video:

00:21

PRIJAVE ZA PENZIONERSKE KARTICE OD DANAS I NA ŠALTERIMA POŠTA: Popusti u više od 350 ustanova

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.