U OVOM MESTU U GRČKOJ GIROS JEFTINIJI NEGO U SRBIJI: Srpski turisti ODUŠEVLJENI, evo koliko KOŠTA hrana!
Nei Pori, Foto: YOUTUBE/EUROPE TRAVEL

feftiniji giros nego kod nas

U OVOM MESTU U GRČKOJ GIROS JEFTINIJI NEGO U SRBIJI: Srpski turisti ODUŠEVLJENI, evo koliko KOŠTA hrana!

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija cenovnika iz jednog ugostiteljskog objekta u Nei Poriju u Grčkoj

Objavljeno:

Bez obzira na to gde letujemo ili planiramo da odemo na godišnji odmor neophodno je da se prethodno obavestimo o cenama prvenstveno hrane, pića, smeštaja. Grčka je iz godine u godinu jedna od omiljenih destinacija Srba, a ove godine su cene otprilike za deset odsto više u odnosu na prethodnu godinu u pojedinim mestima.

U Fejsbuk grupi "Live from Greece" objavljena je fotografija na kojoj se vidi cenovnik iz jednog ugostiteljskog objekta u Nei Poriju. Na fotografiji se vidi da na primer burger košta 9,50 evra, pileći file 9,90, a sa sosom 10,80 evra, morski rižoto 12,90, rukola salata 7,90, lignje 9,50 evra.

Plaža
Plažafoto: YOUTUBE/EUROPE TRAVEL

"Ukoliko ne letujete svake godine u Nei Poriju onda nemate pojma da su ove cene skoro pa iste kao i prethodne sezone. Možda vam više odgovara da odete u Crnu Goru gde su cene tri puta veće što u restoranima, što na plažama. Cene su i više nego pristupačne i da vam kažem za 10 dana letovanja konkretno Nei Pori možete jesti za dosta povoljnije cene tipa morske plodove nego negde u Beogradu“, piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:“Meni je sasvim dovoljan podatak da je cena girosa u Grčkoj oko četiri evra, a u Nišu ga plaćam 450 dinara.”

Međutim, jedan korisnik je dodao da je u Leptokariji jeftinije. Svi tvrde da je dosta skuplje u Beogradu.

“Ove cene su super, bio sam u Pefkohoriju i prezadovoljan sam”, navodi se u jednom od komentara dok u drugom stoji:“Super povoljne cene, u Beogradu je skuplje”, glasili su neki od komentara, ali su mnogi napisali da su ove porcije male.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.