CENA KVADRATA U OVOJ BG OPŠTINI SAD JE VRLO POVOLJNA: Mnogi GRABE PRILIKU koja će se ISPLATITI,gradi se PUNOM PAROM
Surčin, Foto: YOUTUBE/BEOGRAD VLOGZILLA VIBES SRBIJA/SCREENSHOT

stanovi sve traženiji ovde

CENA KVADRATA U OVOJ BG OPŠTINI SAD JE VRLO POVOLJNA: Mnogi GRABE PRILIKU koja će se ISPLATITI,gradi se PUNOM PAROM

Beogradska prigradska opština Surčin je sve traženija lokacija za kupovinu stanova, gde se cene kvadrata kreću od 1.650 do 1.700 evra

Objavljeno: 09:49h

Cene stanova na beogradskim opštinama i dalje su vrtoglavo visoke, ali prema rečima agenata za nekretnine, Surčin je lokacija u kojoj će ulaganje u nekretnine u budućnosti biti itekako isplativo. Trenutno se nekretnine na ovoj lokaciji mogu naći po povoljnim cenama. Zbog izgradnje i urbanističkih planpva koji treba da se dese u toj prigradskoj opštini, u ne tako dalekoj budućnosti, cene bi mogle samo da skaču.

"U Surčinu mogu sada da se nađu povoljniji kvadrati", kaže Nikola Čobić iz agencije City Expert i dodaje da je to opština sa dobrom infrastrukturom, na kojoj se još dodatno radi, ali i sa dobrom povezanišću sa ostatkom Beograda.

Agent Uroš Jovanović iz agencije “Art nekretnine” navodi da je tražnja za stanovima u Surčinu porasla u proteklom periodu.

Nakon otvaranja deonice auto-puta "Miloš Veliki“, od Novog Beograda do Surčina, ta beogradska opština popularnija je kod kupaca stanova, zbog sve bolje infrastrukture tog dela glavnog grada, kaže Jovanović.

Surčin
Surčinfoto: YOUTUBE/BEOGRAD VLOGZILLA VIBES SRBIJA/SCREENSHOT

Sa druge strane, u Surčinu je najavljena gradnja nacionalnog stadiona, a izabran je i za lokaciju gde će se održati specijalizovana izložba EXPO 2027. godine.

Deluje da su građani, nakon najava nekoliko većih investicija u toj beogradskoj opštini – posebno obratili pažnju na taj deo grada kao potencijalno mesto za život.

Urbanizaciji Surčina najverovatnije doprinosi i najava izmeštanja Sajma u tu beogradsku opštinu.

Kako navode agenti Čobić i Jovanović, stan u Surčinu može se trenutno naći za oko 1650 do 1.700 evra po kvadratu, što je među jeftinijim cenama u prestonici.

Surčin godinama slovi za jednu od opština sa največim platama u Beogradu i Srbiji, a povoljna činjenica po stanovnike ove prigradske opštine je i veliki broj kompanija koje se upravo tamo otvaraju. Reč je o najmlađoj beogradskoj opštini koja je uspela da privuče kompanije kao što su Nelt, Gebruder Weiss, California sped, Nestle, Pepsi, Piljan comerc, Inberg, Pro Team, Balkan Helicopters…

Bonus video:

02:18

PAMETNI PRODAVCI SPUŠTAJU CENE STANOVA Stručnjak o trenutnom stanju na tržištu nekretnina u Srbiji: DOŠLO JE DO STAGNACIJE!

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.