Najskuplja zver na Sajmu automobila košta 260.000 evra! Šta mislite, da li je prodat? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić/Profimedia

ima i onih za bagatelu

Najskuplja zver na Sajmu automobila košta 260.000 evra! Šta mislite, da li je prodat? (FOTO)

Nadamo se da ćemo vam bar malo zagolicati maštu i da ćete ovih dana posetiti Beogradski sajam automobila
Objavljeno:

Ova sportska zver ima snagu od 362KS, a do 100 km/h ubrzava za 4.4 sekunde. Ono što nas je sve iznenadilo kada je ovaj model u pitanju jeste činjenica da on ima dva motora - jedan hibridni i jedan benzinski.

foto: Filip Plavčić

Kao i kod većine sportskih automobila vrata se otvaraju na gore.

Pored toga BMW je na svoj model i8 dodao poseban deo kako biste mogli da napunite automobil na struju. Osnovna cena sa PDV je 135.000.00 evra, dok izloženi model sa dodacima košta 162.817.00 evra.

foto: Filip Plavčić

Taman kada smo pomislili da će malo koji model nadmašiti njegovu cenu, setili smo se da je tu Mercedes, ali i Audi koji je imao šta da ponudi kupcima.

Kod Audija smo mogli da izdvojimo jedan model, za koji slobodno možemo da kažemo da je zlatna sredina između BMW i Mercedesa.

foto: Filip Plavčić

Njihov model R8 Coupe V10 Plus privukao je veliku pažnju svojom plavom kristal bojom, ali i snagom od 610 KS. Audi je kupcima ovog modela ponudio 5.2 TFSI motor sa S tronic menjačem.

foto: Filip Plavčić

Osnovna cena modela sa PDV je 188.116.00 evra, dok je izloženi model skuplji i košta 206.664.00 evra. Cene dodtane opreme se kreću od 332 evra pa sve do 3.744.00 evra koliko koštaju audi laser svetla.

foto: Filip Plavčić

Mercedes je, kako to dolikuje jednom od najvećih brendova u svetu automobila, dobio halu samo za sebe, a posetioci su mogli da uživaju u novim modelima C i S klase.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.