Najskuplja zver na Sajmu automobila košta 260.000 evra! Šta mislite, da li je prodat? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić/Profimedia

ima i onih za bagatelu

Najskuplja zver na Sajmu automobila košta 260.000 evra! Šta mislite, da li je prodat? (FOTO)

Nadamo se da ćemo vam bar malo zagolicati maštu i da ćete ovih dana posetiti Beogradski sajam automobila
Objavljeno:

Sinoć je u Beogradu svečano otvoren 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Moto strast" (Moto passion), na kojima je predstavljeno oko 410 izlagača iz 30 zemalja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sajam automobila i motocikala se održava pod sloganom "Godine prolaze, strasti ne prestaju", a za posetioce će biti otvoren do 2. aprila.

CRNI ZATAMNJENI AUDI STAO JE ISPRED SRPSKOG OFICIRA: Prepoznao sam ga. Nasmejem se i prođem, on OBORI POGLED!

Na desetodnevnoj manifestaciji, koja se održava na Beogradskom sajmu u 10 hala, na više od 41.000 metara kvadratnih izložbenog prostora, biće predstavljena 34 automobilska brenda i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila, i šest brendova bicikala.

foto: Filip Plavčić

Mi smo rešili da posetimo sajam kako bismo vam preneli delić atmosfere, ali i predstavili vam neke od najboljih automobila. Poseta prvog dana je bila više nego zadovoljavajuća, a kako je vreme odmicalo sve više posetilaca je stizalo u hale.

foto: Filip Plavčić

Veliki broj svetskih brendova predstavilo je svoje najnovije modele, a prelepe hostese su bile spremne da odgovore na sva pitanja potencijalnih kupaca.

Neki su došli samo da bi uživali, kao veliki zaljubljenici u automobile, dok su drugi imali samo jedan cilj - pronaći odgovarajući automobil. Porodični ljudi su pre svega obraćali pažnju na modele koji su najpraktičniji, a njihovi klinci su strpljivo čekali da se prikupe sve informacije.

foto: Filip Plavčić

Cene automobila se kreću od nekih 10.000 evra, preko 15-20.000, pa sve do onih najskupljih koje možemo samo da gledamo. Ford, Toyota, Hyundai su predstavili veliki broj modela, pa je na njihovim štandovima poseta bila i najveća.

Baš tu smo ulovili i verovatno najjeftiniji automobil na Sajmu, Toyotu Aygo čija je cena nešto manje od 9.000 evra. Jeftino ili ne, ostaje na posetiocima da procene.

foto: Filip Plavčić

Naravno, onim najmlađima su najzanimljiviji bili sportski automobili u koje su jedva čekali da uskoče. I baš jedan takav nas je sačekao na štandu BMW, kojem smo jedva prišli.

foto: Filip Plavčić

BMW je rešio da predstavi svoj novi model i8 koji na prvi pogled ostavlja bez daha.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.