Evo kako da vratite novac za suludi decembarski račun za struju! Imate SAMO 8 DANA!
Foto: Stefan Jokić

DI SU NAŠI PARE?!

Evo kako da vratite novac za suludi decembarski račun za struju! Imate SAMO 8 DANA!

Na koji način je moguće povratiti novac i žaliti se, ako smatrate da ste oštećeni decembarskim računom iz EPS?
Objavljeno:

Iako na sajtu EPS-a postoje kontakt telefoni za prijavu greške na računima, kada smo pozvali neke od brojeva, nismo dobili odgovor.

U Zemunu su nam, na centrali objasnili da službenici ne stižu da podignu slušalicu od gužve na šalteru, jer najveći broj građana dolazi lično da reklamira ogroman račun koji je sve šokirao nakon Nove godine.

- Radimo večeras do osam, ali ovde je sada tolika gužva da niko ne stiže da podigne slušalicu - kazali su nam.

foto: Stefan Jokić

U Starom gradu manja gužva, pa smo dobili osobu za reklamacije.

- Da, možete da reklamirate i telefonski, samo nam treba vaš broj brojila - kazali su nam iz ovog EPS-ovog odeljka.

Ako pak nemate živaca da čekate u redovima, evo telefona na koje možete prijaviti da ste oštećeni.

Nakon što provere stanje na brojilima sa onim koja su vam naplaćena, razlika će, kako je saopšteno, biti vraćena kroz naredne račune.

- Sa pojačanom kontrolom očitavanja stanja brojila za januar biće ispravljene sve eventualne greške koje su načinjene u čitanju za decembar. Na taj način u računu za januar, koji će kupci dobiti u februaru, biće utvrđena potpuno tačna stanja - kažu u EPS-u.

Reagovao i ministar

foto: Dragan Kadić

Povodom reklamacija građana zbog visokih računa za električnu energiju, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da očekuje da će EPS u najkraćim rokovima otkloniti greške koje su načinjene prilikom izdavanja jednog broja decembarskih računa. Ono što je ključno, a na čemu je i premijer Aleksandar Vučić posebno insistirao je, da nijedan građanin neće biti oštećen, ukoliko se kroz proces reklamacije utvrdi da je došlo do greške EPS-a. Očekujemo brze reakcije, ocenu šta se dešavalo u pojedinim distribucijama, otklanjanje grešaka ali i analizu odgovornosti sa smenama onih koji su doveli do ove situacije”.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.