MILIJANE NEMA VIŠE OD MESEC DANA, NOĆ JE BILA HLADNA: Ćerka Slađana moli za pomoć, OČAJNA JE
Milijana Milinković, Foto: RTV Pink printscreen

POTRAGA

MILIJANE NEMA VIŠE OD MESEC DANA, NOĆ JE BILA HLADNA: Ćerka Slađana moli za pomoć, OČAJNA JE

Nosila je teget jaknu, sivu trenerku i crne čizme

Objavljeno:

Slađana Milinković iz Aranđelovca, ćerka nestale Milijane Milinković (63), zamolila je da se objave detalji nestanka njene majke kako bi za priču čulo što više ljudi.

Milijana Milinković nestala je 12. januara u 10 časova uveče. Prema rečima Slađane, njena majka je uveče kasno izašla iz kuće, noć je bila hladna i nosila je teget jaknu i crne čizme.

- Milijana je izašla u 10 časova uveče iz kuće. Otišla je u prodavnicu da bi kupila cigarete, međutim prodavnica je bila zatvorena. Uputila se prema drugoj prodavnici koja je takođe bila zatvorena. - kaže Slađana.

Milijana Milinković
foto: Printscreen/TVPINK

U nadi da će kupiti cigarete obilazila je ceo grad. Prošla je kroz gradski park a onda se uputila ka glavnoj ulici u Aranđelovcu.

- Kada je videla da nema gde da kupi cigarete u gradu, iz nepoznatog razloga se uputila u selu Bukovik gde joj se gubi svaki trag. Bilo je jako hladno te noći. Zahvaljujući vlasniku prodavnice "Mimi" u selu Bukovik, pregledali smo snimak sa sigurnosne kamere i ona je viđena u 12 sati uveče - priča Slađana.

Milijana Milinković, Nestala
foto: Privatna arhiva

U blizini te prodavnice se nalazi jedna privatna kuća i na kameri te kuće Milijana nije zabeležena. Razlog jer ta kamera ne beleži sve. Takođe, uprkos što je bila zima nisu bili zabeleženi tragovi čizama.

Slađana kaže da su akciji pronalaska njene učestvovali policajci, vatrogasci i lovci, ali bez rezultata.

- Živimo u neizvesnosti, svi smo zabrinuti, mi želimo da verujemo da je ona živa i da ćemo da je pronađemo. Svašta može čovek da očekuje da se desi. Mi svi tragom za njom - kaže Slađana.

Ona kaže da su brat, otac i najbliža rodbina pretraživali sam Bukovik i okolna sela, mesec dana nakon njenog nestanka, ali nažalost nisu dobili informaciju gde trebaju da gledaju.

Ako neko ima bilo kakvu informaciju o nestaloj Milijani, može je prijaviti na broj telefona 064/3422213.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.