SVI DETALJI AMELINOG (24) NESTANKA: Trebalo je da se vidi sa drugom, DUGOVAO joj je novac?
Amela, Foto: Printscreen/Youtube/Expressen

ŠVEDSKA

SVI DETALJI AMELINOG (24) NESTANKA: Trebalo je da se vidi sa drugom, DUGOVAO joj je novac?

Ipak, postoje okolnosti oko večeri i noći nestanka na koje je porodica oštro reagovala, ali nejasno je da li finansijska pozadina ima veze sa Amelinim nestankom

Objavljeno:

Rožajka Amela Kalač (24) iz Grastropa, grada u Švedskoj, nestala je pre pet dana, a kako prenose švedski mediji incident se vodi kao otmica jer se sumnja da je kidnapovana.

Jedan osumnjičeni je juče, nakon odluke Okružnog suda, priveden i pritvoren zbog sumnje da je izvršio otmicu. Muškarac, koji ima 40 godina i poznaje Amelu i njenu porodicu, negira da je počinio bilo kakvu nepravdu.

Za švedske medije, govorila je Ilda Kalač, Amelina sestra koja je izjavila da su se ona i osumnjičeni u noći između 13. i 14. februara sastali kako bi navodno razgovarali o većoj sumi novca koju joj osumnjičeni duguje.

Amela
foto: Printscreen/Youtube/Expressen

- Moglo bi se reći da ga dobro poznajemo. Kod njega nisam primetila ništa čudno. Ja i moja majka smo znali da će se naći i da će razgovarati s njim o novcu i zato je Amela htela da razgovara sa njim - izjavila je Ilda, prenosi Sandžak danas.

Ipak, postoje okolnosti oko večeri i noći nestanka na koje je porodica oštro reagovala ali nejasno je da li finansijska pozadina ima veze sa Amelinim nestankom.

Osumnjičeni, koji je od ranije poznat porodici, je izjavio da je ona navodno iskočila iz njegovog automobila i zatim nestala sa lica mesta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.