DAVILA BI SE U OVSENOJ KAŠI I PLAZMI: Na raspolaganju su joj 2 magacina, showroom, 3 kancelarije - UPOZNAJTE BEBU
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

ESPRESO LJUBIMAC

DAVILA BI SE U OVSENOJ KAŠI I PLAZMI: Na raspolaganju su joj 2 magacina, showroom, 3 kancelarije - UPOZNAJTE BEBU

Na raspolaganju imam 2 magacina, showroom, 3 kancelarije i dvoriste u kom naravno imam svoj boks i kućicu

Objavljeno:

Espreso ljubimac ove nedelje je posebna Beba, rase Kane Korso, izdvaja se od ostalih jer radi u jednom kompaniji u Beogradu.

"Moje ime je Beba, imam 4 godine. Doneli su me iz Bugarske dok sam bila štene i ostavili da pravim društvo radnicima. Mogu vam reći da sam se savršeno uklopila i da mi sadašnja ekipa najviše prija. Od hrane jedem sve, ali granule najmanje volim. Zato najviše volim Katarininu ovsenu kašu i plazmu, mada mi retko daje jer kaže da to nije za mene.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Dok sam bila štence, omiljena igračka bio mi je kožni dvosed, sada sam velika devojka i ne podnosim prljave igračke, tako da sve što se isprlja mora u kantu, a prihvatam sve, jer kako kažu - poklonu (igrački) se u zube ne gleda!

Ja sam srećan firmin pas. Na raspolaganju imam 2 magacina, showroom, 3 kancelarije i dvoriste u kom naravno imam svoj boks i kućicu. U zimskom periodu najviše volim da se "zavalim" pored radijatora u direktorovoj kancelariji i da kroz stakleni zid gledam ko dolazi i odlazi. Leti volim da ležim između dve kancelarije tako da klime iz oba kanca "biju" pravo u mene. Kad firma ne radi u spavam u kućici. Sa drugim životinjama se slažem dobrom. Pre par meseci sam primila u firmu drugaricu sa ulice pa sad imam cimerku mešanca, zove se Čupka.

Volim da se igram sa svakim ko mi posveti duže od 2 minuta paznje i sa svakim od koga dobijem neku hranu (nemojte im reći) . Kad mi dosade, iz kancelarija pređem u magacin, kad mi dosade i ovi iz magacina izađem napolje i sve tako u krug. Zivim bogovski, što se kaže. Obožavam ih jer me ne zaboravljaju ni kada imaju slobodne dane. Oni koji žive u blizi firme, obilaze me svakodnevno kako ne bih ostala gladna".

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

A zaposlene u firmi pitali smo koje talente Beba ima pa im nikada nije dosadno na poslu i Katarina nam je odogovorila.

- Nema neki specijalan talenat osim što me redovno izbalavi i izmaže sapama od prašine. Ne plaši se ničega, a poštara 'posebno obožava'. Kad vidi da žuti poštanski kombi prilazi ulazu zgrade automatski počinje da ludi. Još uvek nismo otkrili šta je razlog tome, važno je da je srećna sa nama i mi sa njom, zaključila je.

Ukoliko želite da baš vaš ljubimac postane zvezda naše rubrike, pošaljite nam njegovu priču i fotografije na ljubimac@espreso.rs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.