KOMANDANT BEOGRADSKE VATROGASNO SPASILAČKE BRIGADE: Stihija iz Ruška i Resnika biće lako lokalizovana
Ilustracija, Foto: Printscreen

vera u svoje ljude

KOMANDANT BEOGRADSKE VATROGASNO SPASILAČKE BRIGADE: Stihija iz Ruška i Resnika biće lako lokalizovana

Majstorović je rekao da su vatrogasci i danas angažovani u bloku 70

Objavljeno:

Komandant beogradske vatrogasno spasilačke brigade Milan Majstorović je danas izrazio očekivanje da će požar na prostoru izmedju Resnika i Rušnja biti brzo lokalizovan.

Majstorović je za RTS rekao da na toj lokaciji gore trava i nisko rastinje a da su na terenu 12 vatrogasaca sa tri vozila.

Govoreći o požaru u kineskom tržnom cenru u bloku 70, on je naveo da je na gašenju bilo angažovano 127 vatrogasaca i da su najveći problem pravili organske materije i plastika.

Prema njegovim rečima, u tržnom centru "svaki milimetar zapremine" je bio pretrpan raznom robom, što je otežavalo gašenje. "U isto vreme imali smo i pet paralelnih intervencija na drugim lokacijama", rekao je on.

Majstorović je rekao da su vatrogasci i danas angažovani u bloku 70 jer, kako je objasnio, treba pregledati 4.000 kvadrata objekata. On je naveo i da ne preti opasnost od eksplozije plinskih boca jer su ih izneli vatrogasci i vlasnici lokala.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova agenciji Beta je rečeno da od požara na prostoru između Rušnja i Ripnja nisu ugroženi objekti. Taj požar je prijavljen u 13.10 sati a vatrogasci su odmah izašli na teren.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.