IZNAD MENE SVE IZGORELO, ISPOD BARE SMRDLJIVE VODE: Reporter ESPRESA prošetao po uništenom tržnom centru (VIDEO)
Zapaljen tržni centar, Foto: Marko Nikolić

HAOS

IZNAD MENE SVE IZGORELO, ISPOD BARE SMRDLJIVE VODE: Reporter ESPRESA prošetao po uništenom tržnom centru (VIDEO)

127 vatrogasaca sa više od 50 vozila uspelo je da spreči veću katastrofu!

Objavljeno:

Nakon što je sinoć oko 20 časova izbio požar u tržnom centru u bloku 70, vlasnici i radnici zapaljenih lokala, zajedno sa vatrogascima izneli su robu koja je ostala čitava i sada se džakovi nalaze ispred ugljenisanog objekta.

Zapaljeni tržni centar
Zapaljeni tržni centarfoto: Foto: Espreso/Marko Nikolić

Reporter Espresa ušao je u objekat, gde je vatra progutala svaki ćošak! Krov je potpuno izgoreo, a kako smo mogli da vidimo, šoping centar je pun vode usled gašenja, dok je po podu razbacana roba i srča od stakla lokala koji su potpuno uništeni.

Ugljenisani tržni centar
Ugljenisani tržni centarfoto: Foto: Espreso/Marko Nikolić

Podsetimo, oko 4.000 kvadrata izgorelo je u plamenu, a koliko je bilo teško ugasiti i obuzdati vatrenu stihiju, govore fotografije izmorenih vatrogasaca. Njih 127 sa više od 50 vozila uspelo je da spreči veću katastrofu!

Vatrogasci posle sedam časova borbe uspeli da stave požar pod kontrolu, a potpuno gašenje vatre očekuje se za dva do tri dana. Nakon deset časova borbe uspeli su da lokalizuju požar.

Jutros je ekipa Espresa zatekla potresne scene ispred Tržnog centra. Vatrogasci su umorni i iscrpljeni posle teške borbe sa stihijom, a očajni vlasnici lokala sede na travi i gledaju u sve što je izgorelo.

Kako se situacija smirila, Kinezi koji drže radnju ispod mesta na kojem je gašen požar, uspeli su da je otvore kako bi ljudi mogli da izvuku robu.

Bonus video:

00:45

Požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 (VIDEO 3)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.