Ilina (31) preminula zbog nedostatka kiseonika, posredi lekarska greška? (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Potvrđeno pisanje Espresa

Ilina (31) preminula zbog nedostatka kiseonika, posredi lekarska greška? (FOTO)

Rezultati obdukcije ukazuju na to da je Ilina Tomić (31) iz Beograda preminula je 27. avgusta ove godine najverovatnije zbog greške doktora
Objavljeno: 16:06h

- Kako je uzrok smrti napisan na latinskom, konsultovali smo se sa lekarom koji nam je prijatelj, a koji nam je ranije rekao da je uzrok smrti verovatno lekarska greška.

- Dali smo mu da pročita nalaz, a onda nam je rekao da je kao uzrok smrti u obdukcionom nalazu naveden - nedostatak kiseonika.

foto: privatna arhiva

Inače, u obdukcionom nalazu takođe je, napisano na srpskom, navedeno da je u mozgu uočen edem moždanog tkiva, koji dobijaju oni koji žive na 2500 kilometara nadmorske visine. To je, kako nam je lekar rekao, još jedan od pokazatelja da nije imala dovoljno krvi u mozgu - kaže Vladimir za Espreso.

foto: Privatna arhiva

- Taj lekar mi nije direktno rekao da su oni krivi za njenu smrt, ali mi je rekao da angažujem advokata, i sa dokumentacijom istinu i pravdu potražim pred zakonom - kaže naš sagovornik.

Kako kaže naš sagovornik, porodica Tomić u svojoj borbi neće stati. Iako Iline više nema, oni moraju da nastave dalje i da nađu istinu.

Ćutanje

Iz Hitne pomoći Beograd nam je sugerisano da pitanja o slučaju šaljemo mejlom, ali odgovor nije stigao već 10-ak dana.

(S. Trajković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.