ISPOVEST ANOREKSIČNE DEVOJKE: Volim da slušam krčanje svojih creva noću! (FOTO)
Foto: Profimedia / Ilustracija

slatke kosti!

ISPOVEST ANOREKSIČNE DEVOJKE: Volim da slušam krčanje svojih creva noću! (FOTO)

Imala sam utisak da zauzimam previše prostora, da sam krupna i previše nezgrapna, ali sada sam konačno savršena
Objavljeno:

Kako uspevam da održim svoju idealnu kilažu? Vrlo lako, pijem vodu na svakih sat vremena kako bih izbegla osećaj gladi, stalno žvaćem žvaku, vežbam dok se ne onesvestim, čistim wc šolju kad ogladnim kako bi mi bilo muka, kupujem stvari koje su manje za jedan broj da bih sebi postavila cilj. Alavima će ovo izgledati teško, ali sve je u glavi i u kontroli. Ili ste karakter ili ste debeljuca koji voli da se šali na račun svoje kilaže jer misli da je to kul.

foto: Profimedia / Ilustracija

Ne volim bulimičarke jer je to lakši put. Prejedeš se kao svinja, izgubiš kontrolu nad sobom pa se ispovraćaš. Nakon mesec dana konstantnog povraćanja, oštete vam se i zubi od želudačne kiseline. I šta ste uradili? Ajde budite "muško" i zadržite potpunu kontrolu nad sobom.

Kao što možete da pretpostavite, nekada sam bila bucka, volela sam da se tešim hranom, mrzela sam svoj odraz u ogledalu, ali danas su se stvari promenile. Ponosna sam na svoju građu, na tank struk i graciozno hodanje. Obožavam da slušam komentare o svojoj mršavosti i ponosna sam na sebe, konačno. Dosta je bilo prejedanja, gojenja, izgovora. Preuzmite stvari u svoje ruke, budite konačno srećni.

(S.B)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.