LJUDI, NE RADITE OVO: Roditelji vode decu kod vračara da im salivaju strah, a evo zašto se to nikako ne sme!
Foto: Profimedia

pazite se

LJUDI, NE RADITE OVO: Roditelji vode decu kod vračara da im salivaju strah, a evo zašto se to nikako ne sme!

- Svaki laik, bez minimuma medicinskog znanja, može da zaključi koliko je ovo bezumno - kaže doktorka Tatjana Đorđević
Objavljeno:

Đavo vlada svetom: Jezivo upozorenje iz Vatikana, od kojeg vam neće biti dobro!

- Roditelji u svom neznanju tako žrtvuju svoju decu. U ovom obredu u vodu se baca topljeno olovo. Ali u dodiru rastopljenog metala s vodom nastaju olovni oksidi koji su veoma toksični i mogu da izazovu trovanje.

- Gatare preporučuju da se ova voda pije i olovo u jonizovanom obliku se deponuje u kostima umesto kalcijuma. U stanjima stresa olovo se pokreće i vezuje za hemoglobin umesto gvožđa što može izazvati teške hemolitične "olovne anemije" - objašnjava Tatjana Đorđević.

foto: Profimedia

Boreći se protiv ovog duhovnog zla, Crkva je na Sedmom vaseljenskom saboru ustanovila 61. pravilo u kojem se kaže: "Svako ko opšti sa duhovima služitelj je satane, a svako ko im se obraća odlučuje se od crkve šest godina."

Grčki episkop Nikolaj (Protopapas) u svoj knjizi "Crkva i Magija" konstatuje da je magija uspela da se infiltrira u sve društvene slojeve, a u zapadnom svetu je uzdignuta na nivo religije.

Kako konstatuje ovaj vladika, ni u Grčkoj, pretežno pravoslavnoj zemlji, nije bolja situacija. Samo u Atini, prema zvaničnoj statistici, ordinira 2.000 vračara, a postoje i škole za magiju.

(Espreso.co.rs/ beograd.in)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.