Sećate li se porodice s trojkama kojoj s ukrali automobil s dečjim sedištima? Posle dva meseca desilo im se nešto još strašnije! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

niko i dalje ne odgovara!

Sećate li se porodice s trojkama kojoj s ukrali automobil s dečjim sedištima? Posle dva meseca desilo im se nešto još strašnije! (FOTO)

Nakon skoro dva meseca od incidenta počinioci nisu privedeni pravdi, a ova porodica se i dalje snalazi bez automobila
Objavljeno: 13:09h

Sumnjala je čak i da je neko to uradio namenski, jer se zna da su auto sedišta jako skupa.

Nakon dva meseca okrenuli smo je u nadi da se nešto promenilo i da je policija pronašla njihov automobil ili da je bar našla lopova.

- Ništa se nije dogodilo u međuvremenu, policija je radila na slučaju, inspektori su nas zvali za dodatne informacije, ali nažalost automobil nije pronađen. U današnje vreme se automobili dosta kradu, pa je sve to postalo valjda normalno.

Naša sagovornica kaže kako se veoma teško snalazi bez automobila i da decu vodi taksijem do vrtića jer je udaljen oko 3 autobuske stanice od njene kuće.

Iako je pokušala, ne može da vodi malu decu autobusom jer je to skoro pa neizvodljivo. Nakon što ih odvede taksijem do vrtića, vraća se autobusom kući. Iako je na dnevnom nivou taksi ne košta mnogo, mesečna cifra je već drugačija.

foto: Privatna arhiva

Ona i muž su, pomireni sa sudbinom, krenuli da štede za nov auto, ali će im trebati dosta vremena da skupe novac zbog visine njihovih primanja i sa troje male dece u kući.

J.K se čak i pribojava da bi mogla da joj se dogodi slična situacija i u budućnosti.

(J.J)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.