VAŽNA VEST ZA BEOGRAĐANE: Sa početkom februara izmene voznog reda i zaustavljanja vozova
Železnica, Foto: Dado Đilas

srbijavoz

VAŽNA VEST ZA BEOGRAĐANE: Sa početkom februara izmene voznog reda i zaustavljanja vozova

Voz koji iz Kikinde za Zrenjanin polazi u 17,10 časova, polaziće iz Kikinde u 17 časova

Objavljeno:

Vozovi iz sistema BG voz će se od 1. februara dodatno zaustavljati i u službenom mestu Barajevo ukrsnica, a pojedini vozovi u unutrašnjem saobraćaju će se dodatno zaustavljati i u stanici Vreoci, saopšteno je iz Srbija voza.

Tako će se voz koji iz Lazarevca za Ovču polazi u 6,10 časova zaustavljati i u službenom mestu Barajevo ukrsnica u 6, 38 a voz koji iz Ovče polazi za Lazarevac u 15,55 će se zaustavljati u službenom mestu Barajevo ukrsnica u 16,49.

U stanici Vreoci u 6,31 časova zaustavljaće se voz koji iz Valjeva za Beograd centar polazi u 5,55, a u 6,55 časova voz koji iz Beograd centra za Užice polazi u 5,52.

Takođe, u 18,15 zaustavljaće se voz koji iz Prijepolja teretna za Beograd centar polazi u 11,50 časova i u 20,28 časova voz koji iz Beograd centra za Užice polazi u 19.40 časova.

U saopštenju Srbija voza se takođe navodi da će voz koji iz Beograd centra za Užice polazi u 17 časova, u Užice stiže u 20,21 časova, jer je produženo vreme zadržavanja voza u stanici Požega, kako bi putnici koji putuju iz Kraljeva mogli da nastave svoje putovanje do Užica.

Voz koji iz Kikinde za Zrenjanin polazi u 17,10 časova, polaziće iz Kikinde u 17 časova.

Putnici sve informacije o uspostavljanju redovnog saobraćaja mogu da nađu na sajtu i fejsbuk stranici Srbija voza.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.