MAJKA POZNATE SRPSKE INFLUENSERKE OTKRILA SVE O SVOM ISKUSTVU SA MIKOM ALEKSIĆEM: Išla sam do 14. godine! (VIDEO)
Aleksić i žrtva, Foto: Youtube/printscreen

jezivo

MAJKA POZNATE SRPSKE INFLUENSERKE OTKRILA SVE O SVOM ISKUSTVU SA MIKOM ALEKSIĆEM: Išla sam do 14. godine! (VIDEO)

Ona se takođe osvrnula na ispovesti svojih koleginica i na zlostavljanja koja su proživele u ovoj školi glume.

Objavljeno:

Majka poznate Srpske influenserke je odlučila da izađe u javnost sa svojim iskustvom u školi Mike Aleksića.

Naime, gospođa je na Youtube kanalu svoje ćerke odlučila da ispriča iskustvo zbog koga, kako navodi nije nastavila da se bavi glumom. Ona je opisala kako se Aleksić ponašao prema svojim učenicima i kako ih je tretirao.

- Na glumu sam išla od svoje 8 do 14 godine. Kazna je bila slanje na umivanje, bilo je vređanja, govorio mi je da sam guska i glupača. Govorio je: "kod nas vlada samoupravljanje - samo ja upravljam". Napravio je kult ličnosti. Pravio je atmosferu gde nas uči da život nije fer, uvek su jedni isti privilegovani u školi Ja sam bila jako talentovana za glumu, ali sam je napustila upravo zbog Mike Aleksića. Ja nosim traume od njegovog ponašanja - objasnila je gospođa.

Ona je pokušala da odgovori na često postavljano pitanje, a to je zašto roditelji nisu primetili i reagovali kako bi zaštitili svoje dete.

- Moja majka me je dovela u školu, išla sam na audiciju, gde je bilo 300 dece. Svi smo ušli na talenat, niko nije tu došao preko veze. Nije razgovarao sa roditeljima i tada se gluma nije plaćala, pa oni nisu imali toliko razloga da dolaze - dodaje ona.

Iz njenog iskustva i kasnije razmišljanja ova majka je uspela da zaključi kako je poenta Mikinog odnosa bila da slomi volju kod dece. Međutim kako kaže, teško je bilo uvideti razliku između čeličenja i prelaženja te granice. Navodi i da nikako nije želela da bude glumica po svaku cenu.

- Ja verujem da u moje vreme nije bilo seksualnog zlostavljanja. Čovek ima agresivnu ličnost. Nisam htela svoju ćerku da pošaljem u tu školu glume. Razmišljala sam da je moja ćerka bila tamo kako bih uopšte pitala svoje dete da li ju je neko maltretirao. Moji roditelji su znali za moj neprijatan osećaj. Ja nisam imala takva iskustva ali sam pričala za drugu decu svojim roditeljima - dodaje majka.

Nakon opisivanja same atmosfere u ovoj neobičnoj školi ona je odlučila da objasni kakav je to lični sukob imala sa Mikom i zbog čega je odlučila da napusti školu i odustane od svog sna.

- Bila sam bolesna, dve nedelje nisam dolazila na probe i onda sam imala boginje. Kada sam se na kraju pojavila on je mene pogledao i rekao da časovi nisu obavezni, ko neće da dođe ne mora. Kada sam pokušala da mu objasnim da sam bila bolesna nije hteo da sluša, 10 minuta mi je držao predavanje. U meni je kuljao bes, jer ne bih mirno sedela dok me neko napada. Kada je završio priču rekao je sad možeš da sedneš. Ja sam ostala da stojim i na njegovo pitanje zašto ne sedneš rekla sam mu: "upravu ste, ja ovde više ne želim da budem". Pred celom grupom sam ga napustila, izašla na sred časa i više se nikad nisam vratila - emotivna je bila.

Nakon njenog demonstrativnog odlaska njena majka je pokušala da dođe do Aleksića i objasni zbog čega njena ćerka nije toliko dugo bila na časovima glume. Aleksić ju je saslušao i rekao da može da se vrati u školu, što žena nije prihvatila.

- Nakon toga drugi profesor iz iste škole je zvao Miku da mu da moj kontakt, međutim Aleksić je odbio - dodaje.

Ona se takođe osvrnula na ispovesti svojih koleginica i na zlostavljanja koja su proživele u ovoj školi glume.

- Treba puno hrabrosti da neko izađe i kaže, pogotovo kad je u pitanju takav autoritet, koji je od sebe napravio vrhovnog vođu sekte, koji je imao svoje sledbenike. On smatra da je moćan i kaže ti da nećeš dobiti ulogu ako ne uradiš to i to i tome treba da se stane na put. Ja smatram da kazne treba da budu drakonske, da oni od straha ne smeju to da urade. Treba oni da se boje, a ne devojke - žustra je za kraj bila ova gospođa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.