Skoro pa džabe: U Srbiji sužavaju vagine za 200 evra!
Foto: Giphy

Strankinje nas obožavaju

Skoro pa džabe: U Srbiji sužavaju vagine za 200 evra!

Zbog cene i kvaliteta „rada” naši doktori postali su čuveni kod Italijanki, Bosanki i ostalih strankinja, a razlozi su brojni
Objavljeno:
foto: Zorana Jevtić

- Potrebno je, međutim, tri-četiri tretmana kako bi se postigao najbolji efekat. Izvodi se laserki, što znači da nema rezova, šavova, krvarenja, ali ni postoperativnog oporavka koji podrazumeva izbegavanje seksualnih odnosa, bol... Takođe, nisu potrebni nikakvi lekovi i nema nikakavog rizika po pacijentkinje. Odlična je za žene koje su u menopauzi i imaju simptome vaginalne suvoće, svraba ili bolnih polnih odnosa. Naravno, rade je žene posle porođaja zbog opuštanja mišića vagine, ali i sve ostale, zbog poboljšanja osećaja tokom polnih odnosa, kao i iz estetskih razloga. Intervencija se izvodi u privatnim klinikama i ne pokriva je zdravstveno osiguranje. Oprema je skupa, pogotovu laser kojim se ona izvodi - navodi taj stručnjak.

Prema njegovim rečima, pre intervencije ženu pregleda ginekolog i na osnovu njegovog mišljenja radi joj se tretman.

- Statistika je pokazala da je pre samo sedam do deset godina inostranih pacijenata u prestonici bilo samo 20 odsto, a da bi to danas iznosilo čak 70-80 odsto. I ne samo kada je neovaginoplastika u pitanju, već i stomatologija i druge grane medicine. Naravno, tome je doprinela stručnost naših doktora i pristupačne cene - naveo je dr Aničić.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.