ŽIVKOVIĆ I AŠANIN OBIŠLI RADOVE: Izgradnja vodovodne mreže u Skrobari teče po planu
Izgradnja vodovodne mreže u Skrobari teče po planu, Foto: Grad Pančevo

SVE IDE PO PLANU

ŽIVKOVIĆ I AŠANIN OBIŠLI RADOVE: Izgradnja vodovodne mreže u Skrobari teče po planu

U ovoj investiciji grad je učestvovao sa 50 odsto sredstava, dok je drugu polovinu obezbedio Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo

Objavljeno: 12:19h

Predrag Živković, član Gradskog veća grada Pančeva zadužen za saobraćaj i komunalnu delatnost je zajedno sa v.d. direktorom JKP Vodovod i kanalizacija Zoranom Ašaninom obišao radove na izgradnji vodovodne mreže u Skrobari.

– Iskoristili smo ovaj dan kako bismo zajedno sa kolegama iz JKP-a Vodovod i kanalizacija obišli radove na izgradnji druge faze u naselju Skrobara i uverili se da se oni odvijaju planiranom dinamikom i da bi trebalo shodno ugovoru da budu završeni do sredine decembra. U ovoj investiciji grad je učestvovao sa 50 odsto sredstava, dok je drugu polovinu obezbedio Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Ovom investicijom završava se gotovo kompletna vodovodna mreža u gradskim mesnim zajednicama, tako da ćemo novembar mesec iskoristiti kako bismo zajedno sa predstavnicima javno-komunalnih preduzeća čiji je osnivač grad i predstavnicima svih mesnih zajednica u našem gradu definisali komunalne prioritete i blagovremeno pripremili budžet za 2021. godinu. Ova investicija će svakako značiti stanovnicima Skrobare, jer u prethodne dve godine, što se tiče vodovodne instalacije, najviše zahteva putem MZ Gornji grad dobijali smo iz Skrobare i sa Karaule. Tamo se radi trenutno na realizaciji projekta javno privatnog partnerstva za puteve, ovaj deo infrastrukture tamo je rešen, tako da ovim rešavamo kompletno čitav grad. Ono što ostaje za sledeću godinu jeste da se radi priključenje Banatskog Novog Sela na vodovodnu mrežu i ja se nadam da će i to brzo biti realizovano. Nakon toga, verovatno početkom sledeće godine, građani će moći da apliciraju i da se priključe na vodovodnu mrežu ovde u Skrobari. Ukupna vrednost investicije je 12 miliona dinara.

1 / 3 Foto: Grad Pančevo
foto: Grad Pančevo

„Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran od strane Grada Pančeva."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.