ONI BRINU O NAJMLAĐIMA: Deca Pančeva dobila još jedno MODERNO IGRALIŠTE! (FOTO)
Sjajna vest, Foto: Grad Pančevo

SJAJNA VEST

ONI BRINU O NAJMLAĐIMA: Deca Pančeva dobila još jedno MODERNO IGRALIŠTE! (FOTO)

Na otvaranju novog igrališta gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović naglasio je da grad brine o najmlađim sugrađanima, koji su dobili još jedan prostor za igru i mogućnost za dodatno uživanje u odrastanju.

Objavljeno:

Deca Pančeva dobila su još jedno lepo, funkcionalno i moderno igralište koje se nalazi u centru grada u parku preko puta Gradske biblioteke. Ovog puta zahvaljujući donaciji kompanije Gazprom Energoholding Srbija i saradnji sa gradom Pančevom.

Da Pančevo brine o najmlađima ukazuje podatak da na teritoriji grada Pančeva ima čak 77 igrališta za decu. Pančevo je i jedini grad u Srbiji u kome je u junu ove godine otvoren prvi inkluzivni park namenjen deci sa posebnim potrebama.

foto: Grad Pančevo

Na otvaranju novog igrališta gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović naglasio je da grad brine o najmlađim sugrađanima, koji su dobili još jedan prostor za igru i mogućnost za dodatno uživanje u odrastanju. Takođe istakao je važnost što Gazprom nije odustao od projekta i pored situacije izazvane pandemijom.korona virusa.

- Gazprom pokazuje ovakvim delima da nije samo poslodavac, već i prijatelj grada Pančeva i da je veoma socijalno i društveno odgovorna firma, koja ima velike planove u Pančevu, rekao je gradonačelnik Pančeva.

foto: Grad Pančevo

Direktor kompanije Aleksandar Varnavski istakao je da je uvek veoma dobra saradnja sa Gradom Pančevom I da je ova kompanija od početka godine uradila puno projekata za grad i za stanovnike Pančeva.

-Pomogli smo Dom za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“, pomogli smo Mašinskoj školi Pančevo, obnovili dva spomenika, sponzorisali objavu knjige o oslobođenju Pančeva i sada smo upravo sproveli i ovaj projkat dečijeg igrališta sa toboganima, ljuljaškama, a to je sve za decu Pančeva, napominje direktor kompanije Aleksandar Varnavski.

foto: Grad Pančevo

„Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran od strane Grada Pančeva."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.