OPTUŽILA HIRURGA DA JOJ JE UNIŠTIO ŽIVAC DOJKE, SAD SVAKA VODI SVOJU POLITIKU: Veliki skandal, učestvuje JUTJUBERKA
Ela Jerković, Foto: Print Screen Youtube

neuspela operacija

OPTUŽILA HIRURGA DA JOJ JE UNIŠTIO ŽIVAC DOJKE, SAD SVAKA VODI SVOJU POLITIKU: Veliki skandal, učestvuje JUTJUBERKA

Uvek je tu i subjektivnih i objektivnih razloga, kaže, i dodaje da ima žena s nerealnim očekivanjima.

Objavljeno:

Nakon što je influenserka i youtuberka Ela Jerković javno progovorila o katastrofalno odrađenoj estetskoj operaciji grudi u jednoj privatnoj poliklinici u Splitu, stigle su i reakcije brojnih drugih devojaka koje su prošle kroz isto traumatično iskustvo kod istog hirurga.

Jedna od devojaka priča kako je, nakon što joj je iz rane počela curiti sukrvica i gnoj, mesec dana hodala sa samo jednim implantom i rancem na drugoj strani grudnjaka. Prošla je pet operacija da popravi štetu, a u toj petoj joj je, kaže, uništio živac dojke, te je ne oseća do dan-danas.

One koje su mu se požalile dobijale su odgovore kako nije do njega, već do njih – da imaju širok prsni koš ili prirodnu asimetriju, a nekima je, tvrde, nudio ponovne operacije i vraćao novac – sa svog privatnog računa.

Ipak, njegova je strana priče drugačija. Do sada je u 20-godišnjoj karijeri izveo više od 500 operacija na grudima. Reklamacija kaže ima možda jedan odsto na taj broj i ne zna kako ga je ovo sad snašlo. Uvek je tu i subjektivnih i objektivnih razloga, kaže, i dodaje da ima žena s nerealnim očekivanjima.

- Znači, do juče si hirurg, a danas si monstrum, ubica i, ne znam, mesar.

Nešto je pogrešna procena, nešto je ispalo onako kako sam ne želiš, a nešto je ispalo realno, što nije moja krivica - kazao je.

Dodaje kako je stanje nakon operacije uvek bolje nego pre nje, čak i u slučaju Ele Jerković.

- Gospođica je imala asimetrične grudi, ja imam naravno te slike i maksimalno sam pokušao to približiti jer ona ne samo da je imala asimetrične grudi nego je i leva dojka bila položena dosta ispod pazuha - tvrdi.

Reporterka Provjerenog suočila ga je i s pričama drugih devojaka, ali splitski hirurg za svaku ima objašnjenje i tvrdi – to su sve laži koje imaju jedan cilj, a to je da ga demoralizuju i unište u obavljanju daljnjih poslovnih aktivnosti, prenosi Dnevnik.hr

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.