MARIJA KARAN SE NALUPETALA ZA SVE PARE: Istražili smo KADA JE POSLAT PRVI E-MAIL u Srbiji, IZNENADIĆETE SE!
Marija Karan ponovo priča loše o Srbiji, Foto: © ATA Images, Profimedia

Šokantno

MARIJA KARAN SE NALUPETALA ZA SVE PARE: Istražili smo KADA JE POSLAT PRVI E-MAIL u Srbiji, IZNENADIĆETE SE!

Ukoliko je sudeći po stvarima koje je ona do danas uradila, ne može se reći da je stekla neku vrstu šire popularnosti, sem izjava koje nisu potkovane činjenicama

Objavljeno:

Marija Karan - srpska glumica srednje-starije generacije nedavno je izjavila da se u trenutku kada je ona otišla u Ameriku, a to je bilo pre deset godina, u Srbiji nije koristio e-mail. Njena izjava poremetila je javnost a za Vas smo u daljem tekstu pronašli činjenice o tome kako i kada je Srbija krenula u svoj proces digitalizacije.

Mnogo ljudi koji su napustili teritoriju Srbije radi pronalaska karijere i drugačijeg načina života, danas nemaju mnogo lepih stvari da kažu. Među njima je i Marija Karan, koja je, između ostalog pomenula i kako radi na nekim novim projektima sa svetskim agentima.

Ukoliko je suditi po stvarima koje je ona do danas uradila, ne može se reći da je stekla neku vrstu šire popularnosti, sem izjava koje nisu potkovane činjenicama.

Kada smo kod činjenica, prvi e-mail u svetu poslat je 1971. a u Srbiji 1993. Takođe, Srbija je danas zemlja u kojoj je već dugo prisutno online poslovanje kao i ostali vidovi komunikacije preko društvenih mreža.

Podsećamo i da je Marija Karan u momentu slanja prvog mejla u Srbiji imala 9 godina i ni tada nije bila upućena u razvoj društva, kao što nije ni sada.

Bonus Video

(Espeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.