MIRJANA TVRDI DA ORGONIT ŠTITI OD KORONE I OD RAKA! Pozvali smo je i pitali je da li prodaje maglu ili veruje u to
Ovo je Mirjana koja tvrdi da orgonit štiti od korone, Foto: Printscreen

VERUJETE LI U OVO?

MIRJANA TVRDI DA ORGONIT ŠTITI OD KORONE I OD RAKA! Pozvali smo je i pitali je da li prodaje maglu ili veruje u to

Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh

Objavljeno:
Ana Petrović

Čitava planeta se bori protiv korona virusa već devet meseci, ali leka ni vakcine još uvek nema. To, svakako, ne sprečava one koji se kunu u alternativnu medicinu da očajnom narodu nude spasonosna rešenja.

,,Bolje sprečiti, nego lečiti'', navode.

Najnovije rešenje protiv korone, tvrdi Mirjana Domonji, jeste orgonit. Za nju je šira javnost čula danas, kad se s orgonitom pojavila pravo kod kontroverznog doktora Branimira Nestorovića.

Želja da svoje i iskustvo svojih prijatelja i saradnika u vezi korišćenja ORGONITA, prenesem onima, koji to žele da čuju...

Objavljuje Mirjana Domonji u Nedjelja, 9. kolovoza 2020.

Kako je navela na svom Fejsbuk profilu, orgonit deluje u prostoru od 500 metara kvadratnih, a štiti od štetnog zračenja i korona virusa.

Redakcija Espresa je kontaktirala gospođu Domanji kako bismo videli na koji način orgonit štiti od korona virusa.

Ona nam je objasnila da je orgonit deo kvantne medicine i kvantne fizike, a evo kada se prvi put susrela sa njim:

Imala sam rak dojke pre dve godine i nosila sam orgonit oko vrata. Imala sam zakazanu operaciju i tri dana pred operaciju rekli su mi da nema kancera, nema tumora, da je to običan hematom. Koristila melam kraljicu i ekstrakt od kombuhe. Za manje od dva meseca rak je nestao.

Meni je sestra umrla od raka, a samo je htela klasičnu medicinu

Mirjana dodaje da ne želi da se obogati.

3.500 dinara je manja piramida, može da pokrije prostor u poluprečniku od sedam metara i ide dva metra u visinu.

Veća košta 6.000 dinara - 20 metara poluprečnika i dva metra visine.

Inače, Mirjana nam je otkrila da nije lekar, odnosno da nema formalno medicinsko obrazovanje. Bavi se ekologijom već više od 30 godina, ali je završila ekonomsku školu.

Šta su orgoniti?

Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh (1897-1957). On je bio psihoanalitičar i naučnik koji je uveo radikalne metode u psihijatrijskom lečenju. Jevrejin po poreklu beži iz Nemačke pred nacistima u Sjedinjenje Američke Države 1939. godine kako bi mogao nesmetano da nastavi svoj rad na orgonskoj energiji.

Orgon predstavlja životnu energiju. To je "stvarna, fizička energija koja nas okružuje i isijava iz svih živih bića, kao i iz svih neorganskih materijala". Orgoniti su specijalni uređaji koji su napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca. Služe da prikupljaju negativnu orgonsku energiju koja je najčešće produkt električnih uređaja, transformišu je i sa svoje gornje strane emituju orgonsku energiju koja je, kako kažu, korisna i lekovita.

Za nadrilekarstvo novčana ili zatvorska kazna

Prema članu 254 krivičnog zakonika, ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Kaznom iz stava 1 ovog člana kazniće se i ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi spravljanjem ili izdavanjem lekova.

Kakvo je vaše mišljenje o ovome? Smatrate li da je promovisanje alternativne medicine opasno ili da može biti korisno?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.