U USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE ZARAŽENA 273 KORISNIKA: Obolelo 86 zaposlenih
U ustanovama socijalne zaštite i Domovima za stare potvrđeno pristustvo korona virus, Foto: profimedia

POTVRĐENO PRISUSTVO KORONE!

U USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE ZARAŽENA 273 KORISNIKA: Obolelo 86 zaposlenih

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja donelo je rešenje o zabrani rada Doma za smeštaj odraslih i starijih Nada, u Beogradu

Objavljeno:

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prenosi da je, zaključno sa današnjim danom, u ustanovama socijalne zaštite i Domovima za smeštaj odraslih i starih potvrđeno prisustvo virusa COVID-19 kod 273 korisnika i 86 zaposlenih.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite iznosi 661, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u ustanovama socijalne zaštite iznosi 273, navodi se u saopštenju.

Dom za smeštaj odraslih i starijih Doživeti stotu, Beograd, Dom za smeštaj odraslih i starijih Stara pruga, Umka i Dom za smeštaj odraslih i starijih Radost u Negotinu, rešenjem o zabrani rada Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ne pružaju uslugu socijalne zaštite domskog smeštaja odraslih i starijih.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja donelo je rešenje o zabrani rada Doma za smeštaj odraslih i starijih Nada, u Beogradu.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji, dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.