Sećate se Srpkinje ranjene u napadu na Pariz? Njene muke tada nisu stale! (FOTO)
Foto: Public

teška sudbina

Sećate se Srpkinje ranjene u napadu na Pariz? Njene muke tada nisu stale! (FOTO)

Ljiljana Atanasković Pavlović bila je žrtva jednog od šest koordinisanih terorističkih napada u Parizu, tokom kojih je poginulo 129 osoba.
Objavljeno: 15:39h

Sagovornica Kurira naglašava da želi da se brine o polupokretnoj majci i da se plaši da joj suprug ne naudi jer s njom već nekoliko dana nije mogla da stupi u kontakt.

- Majka je još uvek loše, jedva govori i slabo se kreće. Duša me je zabolela kad sam videla fotografiju na kojoj u invalidskim kolicima prodaje šalove, verujem da ona to sama ne želi, već da je očuh na to tera silom. Možda je i tuče i ko zna kako još maltretira. Ona je moja majka, sigurna sam da joj treba pomoć, ali ne znam kako da joj pomognem - jada se Tamara.

foto: Public

Ona objašnjava da joj majka sa suprugom živi u teškim uslovima, da imaju jednu malu sobu i kupatilo.

Ljiljana Atanasković Pavlović bila je žrtva jednog od šest koordinisanih terorističkih napada u Parizu, tokom kojih je poginulo 129 osoba. Ovi napadi smatraju se najvećim napadom u Francuskoj nakon Drugog svetskog rata. Ljiljana je povređena u trenutku kad se terorista Ahmed Almuhamed, za koga se utvrdilo da je bio registrovan u Preševu s lažnim sirijskim pasošem, razneo u blizini pariskog stadiona eksplozivom koji mu je stajao oko pojasa.

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.