Srpski junak je gej i pedofil? Procureli pornići: Karadžić orgijao sa muškarcima i decom!
Foto: Reuters

bolest!!!

Srpski junak je gej i pedofil? Procureli pornići: Karadžić orgijao sa muškarcima i decom!

Čini se da se bivši lider Srba u Republici Srpskoj bavio se zaista jezivim stvarima dok se skrivao od hapšenja i izručenja Haškom tribunalu
Objavljeno: 14:00h

Srbijo, šta si sebi dozvolila? Naša deca spopadaju starlete na svakom ćošku, a idoli su im... (FOTO)

- Ne može se sa sigurnošću tvrditi ko se nalazi na pomenutom video-snimku, jer se osim Karadžića primećuju i mnogi muškarci, kao i žene - kaže ovaj izvor.

Radovanov brat Luka Karadžić šokiran je ovim navodima i smatra da se oni sada plasiraju samo kako bi narušili ugled njegov brata.

- To su takve gluposti da ja nemam reči. On se time nije bavio ni kada je bio mlad i u punoj snazi. Uostalom, on je očekivao hapšenje, u takvoj situaciji u kojoj je bio mogao je očekivati svakog momenta da neko dođe da ga privede i bilo bi sasvim nerealno da tako nešto ima i drži u stanu. To je tipično blaćenje njegove ličnosti. Žele da mu sruše autoritet i ugled koji ima u srpskom narodu. Radovan je ozbiljan čovek, ozbiljan suprug, ozibljan otac i ozbiljan deda. On ni ne gleda porno-snimke, a kamoli da glumi u nekom od njih. Kao nije imao na šta da troši energiju pa ju je trošio na to? Stvarno sam šokiran takvim lažima - kaže Luka.

foto: Reuters

Podsetimo, Radovan Karadžić (71) godinama je uspevao da se sakrije od policije, koristeći lažni identitet dr Dragana Davida Dabića, a uhvaćen je 21. jula 2008. u Beogradu. Otkriveno je da je uhapšen zahvaljujući agentu tajne službe, koji mu je uzeo DNK uzorak iz dlake na bradi. On se pod imenom Dabića bavio alternativnom psihoterapijom.

Pitanje kakve će biti reakcije povodom ovog slučaja, pogotovo što se zna da je Karadžić za većinu Srba veliki junak.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.