Evo kako psihopate u Srbiji prevare poligraf i policiju!
Foto: Stefan Jokić

Zašto monstrumi šetaju slobodno

Evo kako psihopate u Srbiji prevare poligraf i policiju!

Psihopata nema empatiju, osećaj krivice ili moralne ograde. Oni ne osećaju strah, agresivni su i bezosećajni na ljudsku patnju. Imamo posla sa prvoklasnim lažovima, koji nemaju strah od toga
Objavljeno: 07:44h

Najmonstruoznije zločine u svetu, pa i u Srbiji, počine psihopate! One imaju sačuvan racio, nekada su i vrlo inteligentni, ali nemaju emocija. Time su i opasniji. U njihovom slučaju je i poligraf nemoćan. To se pokazalo i kod Vladice Rajkovića, koji je silovao i ubio trgodišnju devojčicu, a dvadesetak dana pre toga i Draganu Stanković, pišu "Novosti".

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

On je ispitivan zbog nestanka Stankovićeve, čak i na "detektoru laži", ali mašina nije pokazala da ima veze sa tim slučajem. Tek kada je uhapšen zbog monstruoznog zločina nad detetom, priznao je i ubistvo komšinice.

Bizaran detalj sa saslušanja ubice trogodišnje Anđeline: Ona me je volela! (FOTO)

- Psihopata nema empatiju, osećaj krivice ili moralne ograde. Oni ne osećaju strah, agresivni su i bezosećajni na ljudsku patnju. Imamo posla sa prvoklasnim lažovima, koji nemaju strah od toga - opisao je Dragan Mijović, zamenik načelnika Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra (NKTC) MUP Srbije i jedan od najvećih autoriteta među poligrafistima u Evropi, razliku između "običnih" lažova i psihopata. Prve, kaže, "hvata" poligraf, kod drugih je nemoćan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.