NE ZNAMO IME POLITIČARA PEDOFILA, AKO JE SA NAŠE LISTE, TREBA DA BUDE UHAPŠEN! Vučić o aferi koja drma Srbiju
vučić o političaru pedofilu, Foto: printscreen

vučić će reagovari čim sazna

NE ZNAMO IME POLITIČARA PEDOFILA, AKO JE SA NAŠE LISTE, TREBA DA BUDE UHAPŠEN! Vučić o aferi koja drma Srbiju

Jasno je da tužilaštvo govori istinu o tome da ne zna ime političara o kojem se priča da je pedofil, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Objavljeno:

Govoreći o saslušanju Igora Jurića, koji je juče davao iskaz u Tužilaštvu o svojim navodima da ima saznanja da je jedan poznati poličar pedofil, Vučić je rekao:

- Mi nemamo ime, tražim da nadležni otkriju ko je to, pošto neko to neće da kaže. Ne bih voleo da ljudi u Srbiji glasaju za nekog takvog, čak iako je naše liste, da ga odmah uhapsimo. To nadležni moraju da reše, bez obzira da li imaju ili nemaju nečiju pomoć - rekao je on.

- Ako mi znamo da postoji dete koje je neko tako obljubio, a ne možemo da ga nađemo, onda mi nismo država, a Srbija je jaka država - zaključio je Vučić.

foto: Printscreen/rts

Podsetimo, Jurić je juče nakon nekoliko sati provedenih u tužilaštvu gde je dao izjavu u svojstvu građanina, rekao da je nadležnima predočio sve što je znao o ovom slučaju, a tužilaštvo je saopštilo da ni nakon njegovog iskaza nije utvrđen identitet političara "pedofila", kao ni oštećene 13-godišnjakinje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.