VUČIĆ OTKRIO ŠTA GA JE NASMEJALO OVIH DANA: Podsetio je Darmanovića na jednu bitnu stvar
Foto: printscreen

reakcija predsednika

VUČIĆ OTKRIO ŠTA GA JE NASMEJALO OVIH DANA: Podsetio je Darmanovića na jednu bitnu stvar

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izjavio je juče da postoje mehanizmi unutar NATO koje bi Crna Gora mogla da koristi ako bi se procenilo da postoji vidno ugrožavanje bezbednosti države,

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga je nasmejala izjava ministra spoljnih poslova Crne Gore Srđana Darmanovića, kojom Srbiji preti NATO-m i podsetio da Srbija ničim ne preti susednoj državi.

"To je jedna od izjava koja me nasmejala", rekao je Vučić za televiziju Prva upitan da prokomentariše izjavu crnogorskog ministra da postoje mehanizmi unutar NATO koje bi Crna Gora mogla da koristi ako bi procenila da postoji ugrožavanje bezbednosti države od strane Srbije.

"Na to se nasmejete. Da ga vređam i da mu odgovorim... Karavani prolaze...", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da su članice NATO suviše odgovorne i da je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg dobar poznanik i prijatelj Srbije i "suviše ozbiljan za gospodina Darmanovića".

foto: EPA/ Boris Pejovic

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izjavio je juče da postoje mehanizmi unutar NATO koje bi Crna Gora mogla da koristi ako bi se procenilo da postoji vidno ugrožavanje bezbednosti države, ali da zasad ne vidi potrebu za alarmiranjem zbog, kaže, trenutnih nesporazuma sa Srbijom.

Komentarišući to što, prema rečima Darmanovića, još nema potrebe za alarmiranjem NATO, Vučić je rekao: "Ali, da ipak mi znamo koliko je opasan Darmanović..."

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.