USKORO ĆU VAS MOŽDA SVE IZNENADITI! Slađana Tomašević otvoreno o ljubavnom životu i misterioznom muškarcu
Važi za veoma lepu voditeljku, Foto: Instagram printscreen/sladjana.tomasevic

voditeljka otkriva detalje

USKORO ĆU VAS MOŽDA SVE IZNENADITI! Slađana Tomašević otvoreno o ljubavnom životu i misterioznom muškarcu

Ona je više puta zahvalnost za odličan izgled upućivala genetici, a jedna je od retkih koja se nije podvrgla estetskim intervencijama

Objavljeno:

Slađana Tomašević je osvojila srca mnogih gledalaca, voditeljka otkiva da u njenom ljubavnom životu nema problema i zagonetno poručuje da će nas uskoro možda sve iznenaditi.

Više od 20 godina voditeljka Slađa Tomašević druži se s gledaocima, a poslednjih nedelja imamo češće priliku da je vidimo u emisiji „Beogradska hronika”. Dok traje vanredno stanje sve oči javnosti su uprte u informativne emisije, pa tako i u onu koju radi Slađa.

- Ako me pitate za posao, ništa mi ne pada teško. Ovo je vreme kada nemate puno vremena da razmišljate, reagujete odmah i trenutna situacija vam diktira ono što je u domenu posla. Ali najteže mi pada kada završim radni dan i stignem kući. Čitava procedura dezinfekcije stvari, garderobe, obuće, koju svakodnevno prolazim da bih mogla normalno da spremim večeru, sednem i kažem: još jedan dan je završen - otkriva voditeljka, i ističe da ne postoji dodatna odgovornost, već da ceo tim emisije sve radi kao što je radio prethodnih godina.

- Nisam uopšte razmišljala o tome. Mislim da je odgovornost uvek ista, kada radite emisiju koja ima rejting kao „Beogradska hronika“... Volim svoj posao i na meni je da iznesem, najbolje što mogu u tom trenutku, ono što čitava redakcija vredno priprema. Apsolutno verujem ljudima sa kojima radim i u tom smislu sam sigurna. Ali se u ovakvim okolnostima javljaju situacije na koje ne možete da utičete, npr. telefonske veze ili internet, i moram da vam priznam - ponosna sam na čitavu ekipu, sve nas zajedno. Uvek se nađe neko rešenje u datom momentu.

Nedavno su u javnosti objavljene paparaco fotografije na kojima se vidi kako voditeljka uživa u društvu nepoznatog muškarca, pa smo je pitali kako izgleda njen ljubavni život u doba pandemije.

- To su neke stvari koje nisu stale ni u doba korone. Naprotiv. Mislim da su prave ljubavi postale još jače i još čvršće, imale su priliku da se dokažu... I jedva čekam povratak u svoj uobičajeni život. Mislim da sebi dugujem neka iznenađenja i ostvarenja, a možda iznenadim i vas - zagonetno poručuje voditeljka, i dodaje da kao većina ljudi poslednjih nedelja ne vodi računa kada je u pitanju zdrav način života.

- Trening?! Ah, na to ću se vratiti za neko vreme, kada sve ovo prođe, i napolju, sa trenerom. A što se ishrane tiče, pa ja sam od početka izolacije i korone na specijalnom režimu, kao i svi ostali - priča kroz smeh, i dodaje:

- Jedem na dva sata kao beba. Nikada redovnije, a rekla bih ni kaloričnije... Dakle, specijalnog režima - nema. Vratiću se, verovatno, uobičajenim navikama. Nemam nikakav poseban način ishrane, osim smutija koji redovno pravim ujutru i stavim sve što nađem u kući. Bitno mi je samo da imam voće. Inače, jedem ono što poželim i što mi organizam traži, u mom slučaju se pokazalo da je to ispravno. Hvala mami i tati, što se ništa ne vidi - rekla je voditeljka.

Slađa Tomašević važi za jednu od voditeljki sa najlepšim nogama, pa se često komentariše njen fizički izgled. Ona je više puta zahvalnost za odličan izgled upućivala genetici, a jedna je od retkih koja se nije podvrgla estetskim intervencijama.

Slađa je godinama radila sa koleginicom Radom Đurić, koja je u martu napustila RTS i počela da radi na TV Nova S. Rastanak je bio emotivan, a voditeljka je otkrila da koleginici želi svu sreću.

- Naravno da mi nedostaje! Tolike godine smo radile zajedno. Rada je sjajna i ja joj želim svu sreću u novim projektima - zaključila je Slađana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.