SANJA KUŽET BILA POPULARNA ODAVNO, IMALA SAMO 16 GOGINA, A NIKO JE NE PAMTI IZ TOG PERIODA: Otkrila čime se bavila
Foto: TV Prva prinscreen

voditeljka zg

SANJA KUŽET BILA POPULARNA ODAVNO, IMALA SAMO 16 GOGINA, A NIKO JE NE PAMTI IZ TOG PERIODA: Otkrila čime se bavila

Sanja Kužet nije oduvek bila voditeljka, ali se i tada bavila javnim poslom

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Kužet otkrila je da će Prvi maj provesti sa suprugom i sinovima u kući, a onda i priznala o čemu se dopisuje sa članovima žirija “Zvezde Granda”, kao i to da jedva čeka, kao i svi, da se vrati na posao.

– Način proslave Prvog maja najpre je zavisio od mojih godina i životne faze. Sjećam se mnogih izleta sa porodicom na Kosmaju, uranaka sa društvom u prirodi i vikendicama, kao i televizijskih izveštaja sa najpopularnijeg mesta za izlete u Beogradu, Košutnjaka. Naravno, bila su tu i putovanja u toplije krajeve. I za kakav god scenario da se odlučim, uvek sam s ljudima koji me čine srećnom – rekla je Sanja za Kurir, pa otkrila da li je nekada radila neki teži fizički posao.

– Evo pokušavam da se setim i pitam se kako je moguće da nisam?! Verovatno sam asistirala (smeh). Ali ako ćemo o težim fizičkim poslovima, pranje prozora i kačenje zavesa i te kako umori – dodala je ona.

#move #smile #niceday ☺️

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана

Da li ste pre nego što ste se zaposlili na televiziji radili nešto drugo?

"Jesam. Kao šesnaestogodišnjakinja koja je bila zanesena modom radila sam modne revije, kampanje i reklame. Radila sam u beogradskim modnim agencijama, roditelji nisu bili za to da se otisnem van naših granica, a kao gimnazijalki to mi je bio dovoljan džeparac, na koji sam bila ponosna. Kasnije je usledila ljubav prema televiziji, koja je vremenom postala moj profesionalni poziv."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.