NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ZLATIBORSKOG OKRUGA: Još 10 osoba zaraženo koronom, 1 GRAD još uvek ODOLEVA!
Zlatiborski okrug, ilustracija, Foto: Google street view

od početka epidemije

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ZLATIBORSKOG OKRUGA: Još 10 osoba zaraženo koronom, 1 GRAD još uvek ODOLEVA!

Do sada se oporavilo ukupno 19 pacijenata....

Objavljeno:

U poslednja 24 sata sa područja Zlatiborskog okruga testirano je 65 osoba, od kojih je deset pozitivno na virus korona, pa tako taj okrug beleži 116 potvrđenih slučajeva infekcije.

Zavod za javno zdravlje Užice saopštio je da je šest novih pozitivnih slučajeva na Kovid-19 zabeleženo u Arilju, dva u Užicu i po jedan u Bajinoj Bašti i Čajetini. Od početka epidemije do danas testirana je 991 osoba i najveći broj obolelih i izlečenih u Zlatiborskom okrugu beleže Užice i Bajina Bašta sa 32 i 22 zaraženih i sa po pet oporavljenih.

Sledi Arilje sa 17 potvrđenih slučajeva i Nova Varoš sa 10, a jedan pacijent iz Nove Varoši se izlečio.

Prijepolje, Priboj i Požega beleže po devet obolelih i po dva oporavljena iz Priboja i Požege i jednog izlečenog iz Prijepolja.

Sjenica ima registrovanih pet pozitivnih i jednog oporavljenog, dok Čajetina ima tri potvrđena slučaja infekcije, a dva pacijenta su se oporavila.

Do sada se oporavilo ukupno 19 pacijenata.

Broj preminulih od virusa korona sa područja Zlatiborskog okruga iznosi devet, po dva pacijenta iz Prijepolja, Arilja i Nove Varoši i još troje njih iz Užica, Bajine Bašte i Priboja. Kosjerić je jedina opština u tom okrugu koja ne beleži nijedan slučaj infekcije Kovidom-19.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.