OD KORONE SU UMRLE 2 ŽENE IZ ČAČKA: Potvrđena su još četiri nova slučaja zaraze
U bolnici je tokom prethodnog dana bilo 13 pregleda, Foto: Printsccreen

POTVRĐENO

OD KORONE SU UMRLE 2 ŽENE IZ ČAČKA: Potvrđena su još četiri nova slučaja zaraze

U bolnici je tokom prethodnog dana bilo 13 pregleda

Objavljeno:

U Čačku su potvrđena još četiri slučaja inficiranja korona virusom, nakon što su stigli rezultati 23 uzorka.

„Prethodna tri dana registrovana su dva smrtna slučaja kod osoba ženskog pola rođenih i 1936. godine. One su preminule u Kliničkom centru Kragujevcu, a podatak smo dobili tek danas kada je administracija počela da radi. Broj preminulih u Čačku sada je devet“, rekao je dr Mihailo Luković, šef Radnog tima.

U bolnici je tokom prethodnog dana bilo 13 pregleda, a bila su i dva prijema. Pošto su tri pacijenta otpuštena, jedan prebačen u „plavu halu“, a jedan koji je na respiratoru transportovan u Kragujevac, trenutno su na infektivnom hospitalizovana 23 pacijenta. U hali u Atenici trenutno se nalazi 16 osoba.

„U ambulanti u Ljubiću je pregledano 11 pacijenata, od toga 10 je bilo sa povišenom temperaturom. U izolacionoj sobi Doma zdravlja dva pacijenta su bila sa povišenom temperaturom, a Hitna pomoć je pregledala jednog pacijenta na terenu koji je bio u febrilnom stanju. U staračkim domovima nema obolelih“, rekao je Luković.

Do sada su u Čačku potvrđena 64 slučaja, na na nivou Moravičkog okruga testirano je 537 ljudi, a ukupno je 93 pozitivnih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.